Primer pla de Lydia Lozano plorant al plató de Sálvame

Lydia Lozano confessa que ell no està enamorat i no vol compartir la vida amb ella

Lydia Lozano s'ha pronunciat sobre la infidelitat

Els col·laboradors de Sálvame no viuen el seu millor moment, almenys pel que fa a la salut. Lydia Lozano anunciava que havia de ser operada d'urgència. El motiu era perquè tenia la vuitena vèrtebra fracturada i se li havia fusionat amb la setena.

Dijous passat, la periodista ingressava acompanyada del seu marit Charly per ser operada d'urgència. Lydia, que sempre s'ha caracteritzat per ser molt transparent, gosava entrar en directe per telèfon 24 hores abans de l'operació:

«Estic molt nerviosa, he estat vomitant tota la nit. Fatal», confessava Lozano. I encara que Lydia ha tingut diverses topades amb alguns dels seus companys de programa, ella sap que pot comptar amb ells. La resta de col·laboradors es van sumar als missatges d'ànim perquè estigués tranquil·la.

La periodista afirmava a Sálvame que aquest havia estat un dels cops més durs que havia rebut aquest any:

«M'han d'operar, porto una ratxa... No paro de plorar des que m'ho van dir».

«No vaig poder anar a treballar, vaig anar a urgències, he estat tot el cap de setmana al llit. Porto la del coll, la mà trencada i estic feta una merda», comentava a Omar Sánchez.

Lydia Lozano es pronuncia sobre la infidelitat

Com és habitual, Lydia Lozano és una periodista de raça i, tot i estar convalescent, no ha dubtat a parlar de l'actualitat del cor. Fa només uns dies, la veterana periodista entrava en directe per a Socialité i parlava del tema del moment.

Lydia Lozano
Lydia Lozano parla sobre la infidelitat d'Íñigo Onieva a Tamara Falcó. | Europa Press
 

Que no és cap altre que la infidelitat d'Íñigo Onieva a Tamara Falcó. La marquesa de Griñón viu una de les setmanes més horribles de la seva vida. Tot semblava perfecte quan va anunciar el seu enllaç amb Onieva, però en qüestió d'hores tota la seva felicitat es va esfumar.

Unes imatges on apareixia Íñigo fent petons a una altra dona han revolucionat completament les xarxes.

Lydia Lozano es pronunciava sobre aquesta qüestió a Socialité. La col·laboradora de Sálvame afirmava amb rotunditat que tot el que havia passat «era un pla del mateix Íñigo».

La periodista, que sempre s'ha caracteritzat per expressar les seves idees amb llibertat, afirmava:

«Les imatges d'Íñigo fent petons a una altra noia les ha filtrat ell mateix perquè s'ha acovardit amb la idea de casar-se amb Tamara. S'ha fet enrere i no sabia com desfer el que ja li havia proposat», sentenciava.

D'aquesta manera, la periodista feia entendre que Íñigo no estaria disposat a compartir la seva vida amb Tamara. Només és la seva teoria, però està molt convençuda del que pensa perquè té molta experiència a la premsa rosa.

Lydia continua: «Tots aquests missatges no arriben per casualitat, ell es va angoixar. Ell estava sortint amb una amiga meva i vivia a Milà, ha conegut el que és la bona vida».

«Tots els meus amics van a la mateixa discoteca. Ell s'ha atabalat, per això li ha regalat un anell partit», afirmava.

Sens dubte, unes fortes declaracions que ha provocat la sorpresa fins i tot de María Patiño, que l'escoltava atentament des de plató.

Lydia Lozano està vivint un moment molt dur

Després d'oferir les seves incendiàries declaracions, la periodista ha parlat sobre el delicat estat salut en què es troba ara mateix.

Lydia Lozano plorant a 'Sálvame'
La periodista viu un moment dur. | Mediaset
 

Entre llàgrimes i molt emocionada, compartia amb la seva companya María:

«Tinc tots els mals del món, porto com una serp de ferro a l'esquena. L'he de portar tota l'estona menys quan em fico al llit. Tinc un dolor horrorós i m'estic cuidant l'osteoporosi», relatava molt afligida.

La periodista intentava no ensorrar-se enmig del directe, però la duresa del moment li ho impedia: «Estic destrossada, no em puc ni moure. No em podia posar el sostenidor, estic feta una merda», afirmava.