Lydia Lozano plorant a 'Sálvame'

Lydia Lozano confirma que s'estan divorciant perquè no han superat la crisi

Lydia Lozano sap que la situació és força seriosa

Lydia Lozano acaba de passar per quiròfan per solucionar el seu problema de salut i tot fa pensar que no està travessant el seu millor moment. Quan pensava que havia passat el pitjor, se n'ha assabentat: una de les seves íntimes amigues s'ha separat. Estem parlant de Carmen Alcayde, amb qui comparteix plató a Sálvamei xerrades fora del programa.

Lydia Lozano ha estat tot l'estiu al costat de la seva companya i no s'havia adonat de res perquè aquesta preferia ser discreta. Tot i això, Jorge Javier Vázquez ha descobert que no portava l'anell de casada i li ha preguntat sobre el tema. La valenciana ha reconegut que tenia una crisi amb el pare dels fills i que prefereix estar sola una temporada.

Lydia ha confirmat, gràcies a la sinceritat de Carmen, que el problema no té solució perquè la situació ve de temps enrere. La col·laboradora promet que no ha passat res estrany, simplement s'han adonat que no són feliços. S'estima més signar els papers del divorci i començar una nova vida perquè vol que els seus fills els vegin còmodes.

Lydia s'ha posat en contacte amb la tertuliana, s'ha preocupat i s'ha ofert a ajudar en tot allò que calgui. Fa molt de temps que treballen juntes, totes dues formen part de la història de la televisió i es mereixen el millor. La canària no trigarà a aconseguir informació privilegiada, però no dirà res per respecte, sap que el millor és guardar silenci.

Lozano té la sort d'haver trobat l'home de la seva vida fa molts anys, es diu Charly i és un gran arquitecte. Ja està retirat, però els seus companys se'n segueixen recordant perquè és un gran professional i ha fet obres importants. Ella no sap què és el desamor, però entén que és un sentiment complet i molt controvertit.

Lydia Lozano continua assimilant la notícia

Lydia s'asseu a prop de Carmen Alcayde a Sálvame i no havia sospitat res, ja que Carmen ho portava tot en secret. Sempre s'ha caracteritzat per protegir la seva vida privada i això és justament el que ha fet. Sap que el seu marit és una persona anònima i no el vol situar en un compromís, per això ha omès el tema fins al final.

Lozano coneix millor que ningú com funciona el món de l'espectacle, per això entén que Carmen s'hagi acabat confessant. És impossible amagar un secret per sempre, així que el més encertat és explicar la veritat i assumir-ne les conseqüències. La col·laboradora ha reconegut que feia temps que estaven en crisi i que no l'han poguda superar.

Primer pla de Carmen Alcayde.
Lydia Lozano ja coneix la veritat. | Mediaset

La canària continua assimilant la notícia, coneix el marit de la seva amiga i sap perfectament que no li agrada cridar l'atenció. S'anomena Eduardo i feia 30 anys que estaven junts, encara que van fer un breu descans perquè van tenir problemes en el passat. «Un cop vam estar separats tres anys, abans de casar-nos, dels 25 als 28, i després vam tornar i fins avui», explica la protagonista.

Lydia Lozano està preocupada i intentarà ajudar

Lydia té una relació excel·lent amb la polemista, es coneixen des de fa temps i són grans amigues. Intentarà que superi el cop de la millor manera possible, encara que entén que és un moment molt dur. El més complicat és que hi ha nens, l'exmatrimoni té tres fills en comú i volen mirar pel seu benestar.

Lozano sap que la televisió genera molts problemes, però ella ha aconseguit que el seu marit se'n mantingui al marge. Charly no pertany a la premsa rosa, per això no té detractors. Tothom que el coneix en parla meravelles, expliquen que és un home divertit i molt generós amb els seus amics.