Lydia Lozano al plató de 'Sálvame'

Lydia Lozano revela en directe quan acaba el seu contracte a Telecinco

La presentadora no té por a perdre la feina

Lydia Lozano ha estat una de les protagonistes de la setmana a Telecinco, especialment després de sotmetre's al polígraf de 'Sálvame' amb els seus companys Miguel Frigenti i Alonso Caparrós amb l'objectiu de revelar detalls de la guerra oberta que hi ha entre Antonio David Flores i Carmen Borrego

Una de les preguntes amb més suc d'aquest polígraf va arribar quan María Patiño li va preguntar a Lydia si temia que Carmen Borregó tornés a 'Sálvame' i li prengués el lloc com a col·laboradora habitual. La periodista va assegurar que no, que no tenia por a la tornada de la menor de les Campos, però el polígraf va determinar que estava mentint. En aquell moment, Lydia va acabar confirmant quant de temps li queda de contracte amb la cadena.

«Doncs jo tinc contracte fins al gener, així que fins al gener...» va assegurar la col·laboradora, donant a entendre que la filla de María Teresa Campos no li podrà robar el seu lloc a 'Sálvame' com a mínim fins a l'any vinent. 

Lydia Lozano acaba contracte al gener

Sense cap mena de dubte, i malgrat que és aviat per a dir-ho, tot sembla indicar que la cadena continuarà comptant amb la presència de Lydia Lozano, una peça que ja és insubstituïble en 'Sálvame' i en la cadena en general. Amb el pas dels anys, gràcies als seus plors, els seus balls i els seus riures, la veterana presentadora s'ha convertit en un rostre imprescindible per als espectadors, que li brinden el seu suport cada vegada que tenen ocasió.

Com no podia ser d'una altra manera, tan aviat com va revelar la finalització del seu contracte amb Mediaset, les xarxes socials s'omplien de comentaris demanant que la col·laboradora seguís lligada a Mediaset una vegada passada la data. Ara caldrà esperar per a conèixer si és Lydia la que vol seguir amb el seu treball al programa. Una posició que li ha donat tantes alegries com disgustos, segons va assegurar ella mateixa fa un parell de setmanes a 'Mi casa es la tuya'.

«Els conflictes al plató afecten la meva vida personal perquè no sóc una actriu i no puc evitar emportar-me els problemes a casa», sentenciava la col·laboradora davant l'atenta mirada de Bertín Osborne, que no podia evitar preguntar-li a l'entrevista si estava contenta amb el seu treball a 'Sálvame'', una cosa a la qual ella va respondre de manera afirmativa, encara que això sí, matisava que a vegades era molt dur.