Lydia Lozano plorant a 'Sálvame'

Lydia Lozano vol deixar Telecinco perquè no aguanta els abusos de Rociíto

Lydia Lozano no desitja continuar al 'Mediafest Night Fever' pel gran suport a Rocío Carrasco

Lydia Lozano és una de les concursants del Mediafest Night Fever que dona més joc. I no ho diem per les seves actuacions, perquè canta malament i sempre s'equivoca, sinó pel que parla fora de l'escenari. Parla tant que ha qüestionat el suport que Rocío Carrasco sempre rep dels seus fans.

Té clar que la seva companya té bones puntuacions pel suport incondicional dels seguidors. Això molesta la col·laboradora de Sálvame i finalment ha acabat amb un intercanvi de 'retrets' entre totes dues. Una situació tensa després de la qual Lozano ha dit que no vol continuar participant-hi.

Lydia Lozano parla més del compte

La periodista canària es lliura al màxim a cada gala del Mediafest Night Fever, però mai aconsegueix bons resultats. Primer, no ho aconsegueix perquè no canta i segon, perquè no s'aprèn mai la lletra i se l'oblida enmig de l'actuació.

I la veritat, a la gala de divendres passat va tornar a passar el mateix de sempre. Concretament es va ficar a la pell de Christina Rosenvinge cantant Chas y aparezco a tu lado amb Álex de la Nuez.

Lydia Lozano va fer el que va poder, però la seva actuació va tornar a ser un desastre. Per això Castelo, membre del jurat, va dir després que potser havia arribat el moment que fos expulsada. De fet, les seves paraules van ser aquestes: «Crec que està cansada i vol estar amb Charlie els divendres».

Tot seguit, Cristina Rodríguez va afegir: «Potser cal fer-la fora». Aquests comentaris no van agradar gens a Lozano que, per sota, va deixar clar que per no aguantar més aquestes coses volia marxar. Això va provocar l'enuig de l'esmentat Castelo que va afegir: «No estic sord. Si se'n vol anar, el càstig és que es quedi».

Primer pla de Lydia Lozano plorant al plató de Sálvame
Lydia Lozano va tornar a fer una actuació que va passar sense pena ni glòria| Mediaset

Tota aquesta situació va enfadar moltíssim la col·laboradora de Sálvame, però encara li va molestar més el vídeo que es va mostrar dels seus assajos. Un vídeo en què carregava contra Rocío dient: «Ella guanyarà sempre perquè hi té milions de seguidors i ja està. Té una marea fúcsia que la recolza a mort».

«Hi ha fans fanàtics que, ho facis bé o ho facis malament, sempre hi són», sentenciava. D'aquesta manera, deixava de manifest que creu que encara que la filla de 'La más grande' no ho fa bé, sempre s'emporten bones puntuacions. Tot al contrari del que li passa a ella.

Lydia Lozano s'enfronta a Rocío

La dona de Charlie va veure que les seves paraules no van agradar res a Carrasco. Així, en ple directe i amb cert sentit del món, aquesta li va dir: «Molt de compte amb ficar-te amb la meva marea fúcsia. Tu el que vols és anar-te'n».

Davant d'aquesta advertència, Lydia Lozano va respondre: «No et preocupis, que ells ja m'han anomenat 'trinker'. No m'hi he ficat. Déu m'alliberi de ficar-me amb un fan. Els meus fans no m'estan votant, però un petó als meus fans».

El que va dir Lozano, que va aconseguir continuar una setmana més en el format, no va agradar gaire a les xarxes socials. Tant és així que aquestes es van omplir de missatges criticant-la. Alguns exemples són aquests: «Per descomptat que la marea fúcsia recolza Rocío, però quan ella no hi era, tu tampoc guanyaves» i «És una rebentada».

En aquesta mateixa línia trobem: «Dient que la van anomenar 'trinker', el que ets» i «No és que els teus fans siguin coherents, és que després de la docu-sèrie es van adonar de la realitat. Sí, de la nefasta periodista que ets i de la dolentíssima persona que també ets».

Rocío Carrasco amb un somriure
Lydia Lozano ha qüestionat els fans de Rocío | GTRES

Sense oblidar-ne d'altres com: «Té una gelosia de Rocío que no és normal. Quan no és protagonista, ho passa fatal» i «L'enveja que té quan no és l'estrella del programa. No ho supera».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp