Lydia Lozano

Lydia Lozano dona el nom del famós que la va amenaçar de mort

Lydia no esperava patir la macabra estratègia del seu enemic

Lydia Lozano és una periodista que coneix a la perfecció els famosos i que amb alguns no s'ha portat bé els últims anys.

Per exemple, Lydia Lozano i Fidel Albiac han protagonitzat alguns conflictes en el passat i la tensió ha estat palpable entre ells per diverses raons.

La veritat és que es portaven força malament. Fins i tot va arribar un punt en què Fidel Albiac va arribar a querellar-se contra la col·laboradora de Sálvame .

Després de molts tires i afluixes, acusacions, a poc a poc la tensió es va anar rebaixant. Cap al juliol del 2016, es va produir un fet més que destacat al plató de Telecinco. Però ningú oblida que Lydia va dir que Fidel l'havia amenaçat de manipular el cotxe perquè tingués un accident, sempre segons la versió.

Lydia Lozano es va sentir amenaçada pel marit de Rociíto

Va ser a Sálvame quan la periodista canària va aclarir davant de tota l'audiència que havien decidit parar aquest conflicte que venia de massa temps enrere.

Rocío Carrasco discutint amb Lydia Lozano
Rocío Carrasco durant el seu enfrontament amb Lozano | Mediaset

El cas és que a l'estiu del 2016, Lydia va deixar clar que la guerra entre ells havia acabat i fins i tot va tenir un gest amb ell.

No és habitual que la canària demani perdó en un plató de televisió. I encara menys a l'home que tants maldecaps li va donar al llarg del temps.

Però, davant la mirada atònita de la resta dels col·laboradors i del públic present, Lozano va demanar disculpes sinceres a la parella de Rociíto. Va ser només uns dies després que s'anunciés que tots dos es casarien després de molts anys junts.

Recordem que aquell mateix any, Rociíto tornava a la televisió després d'un llarg temps sense aparèixer a Telecinco. I ho feia al programa Hablé con ellas.

El conflicte es va allargar durant anys fins que va arribar el casament

Parlem d'un programa on compartia plató amb cares com Yolanda Ramos o Sandra Barneda. La veritat és que el dia de l'arrencada del programa amb Rocío Carrasco, després de molt de temps desapareguda, aquesta va donar una entrevista molt personal.

Primer pla de Fidel Albiac molt somrient i feliç
Fidel Albiac va arribar a querellar-se contra Lydia, com va confirmar la seva dona a 'Sálvame' | GTRES

Va explicar els detalls del casament amb Fidel Albiac a qui faltaven escassos dies per dur-se a terme. Al programa, moltes cares conegudes de la televisió van enviar a la madrilenya la seva enhorabona pel casament i un dels missatges que més va cridar l'atenció va ser el de Lydia.

Ella havia explicat que quan s'havia trobat amb Rocío Carrasco i Fidel, la tensió que hi havia entre ells era «molt desagradable». Amb tot, el missatge de Lozano va ser el següent. «Com a regal de casament, des d'aquí et demano perdó i moltes felicitats pel teu casament, et desitjo el millor», van ser les paraules de la tertuliana.

La col·laboradora va denunciar les amenaces i Fidel no es va quedar callat

Després d'escoltar les seves paraules, Rocío va poder parlar amb la periodista canària i va revelar al plat de Hablé con ellas que aquesta havia demanat perdó a Fidel. I la madrilenya no va tenir objeccions a fer una abraçada a la tertuliana. «Bé Lydia bé», va sostenir.

Cal recordar que la mala relació entre Fidel i Lydia va arribar a un punt en què el 2009, Lozano va assegurar que estava «farta de l'advocat». Va afirmar que «fins i tot em va amenaçar. És una persona que no m'agrada, i em va dir que tingués cura», va dir al seu dia.

«És l'única persona en aquesta vida que m'ha fet por. Em va dir que tingués cura amb el cotxe i que quan l'agafés mirés a veure si tenia líquid de frens», va confessar la canària. Lyidia assegura que el marit de Rociíto el va amenaçar de fort, però tampoc no va aportar proves.

També cal recordar que un temps després d'escoltar Lydia, Rociíto va trucar en directe el programa. I va revelar que Fidel s'havia querellat contra ella per afirmar que va amenaçar Lydia al seu dia, com va explicar la tertuliana a plató.