Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Marta López

Marta López revela on viuen els seus fills i causa impacte

Marta López ha sorprès tothom fent-ho saber

Marta López és un rostre conegut de Telecinco  i coneixem molts aspectes de la seva vida, com ara la seva feina o les seves relacions amoroses. A més, de tot això en parla tant a la televisió com a les seves xarxes socials, on ara ha mostrat una cosa inesperada. Ha compartit imatges de casa seva per ensenyar on viuen ella i els seus tres fills.

Unes fotografies que han deixat clar que l'exconcursant de Gran Hermano resideix en una còmoda i moderna vivenda a Madrid.

Marta López presumeix de casa

La col·laboradora de Sálvame és mare de tres petits. Jorge i Teyo són fruit del seu matrimoni amb el futbolista Jorge Cabeza. En canvi, Javier, va néixer al si d'una relació que va mantenir amb un empresari extremeny del mateix nom.

Els menors viuen amb ella en una casa espectacular que ara no ha dubtat a mostrar als seus seguidors a les xarxes. Es tracta d'un habitatge situat a Aravaca, als afores de Madrid, que va començar a reformar precisament a començaments d'any.

Fins ara ens havia ensenyat a través d'Instagram la seva terrassa, alguns dels mobles que havia comprat pel menjador i fins i tot estades com el rebedor o el dormitori. I aquesta setmana el que ha volgut és donar a conèixer com està d'encantada amb la zona on ha donat forma per relaxar-se i desconnectar. Així, ha compartit una fotografia d'un racó amb un sofà on s'oblida de tots els problemes.

Marta López
Marta López ha presumit de casa | INSTAGRAM @MARTALOPEZTV

De la mateixa manera, ha mostrat que el saló l'ha dividit en diverses àrees, com ara la dedicada a veure la televisió o el menjador. I aquestes instantànies i vídeos han servit per deixar de manifest que els seus petits creixen en una llar moderna i confortable. Una llar on tenen protagonisme el color blanc, grans finestrals i molts elements decoratius, com catifes, miralls, llums i quadres.

Amb totes aquestes publicacions, realitzades via 'stories', Marta ha demostrat que està encantada amb casa seva.

Marta López viu un moment molt complicat

L'exnòvia d'Efrén Reyero ha presumit per xarxes de la seva casa, de la qual està molt orgullosa. És una casa on troba la pau que necessita per afrontar els durs moments que travessa. Ens estem referint que la seva amistat amb Kiko Hernández està força freda i que el seu pare està malalt

.

Però, a més, sembla que encara no ha superat completament la seva recent ruptura amb Rubén Gaha. Per aquest motiu, fa uns dies va compartir un vídeo de si mateixa visiblement emocionada per 'culpa' d'haver vist la pel·lícula Voy a pasármelo bien . Deia: «Soc 'gilipollas', i no sabeu fins a quin punt».

«M'he posat la pel·li dels Hombres G per escoltar les cançons i cantar i el que m'imaginava menys és que fos una història d'amor. M'he passat mitja pel·lícula plorant. Estic molt sensible i no puc veure cap film d'amor».

Foto de Marta López
Marta López viu un moment complicat a nivell personal | GTRES

En definitiva, totes les circumstàncies esmentades fan que Marta no estigui vivint la seva etapa més feliç. Tot i això, intenta treure forces com sigui. Per això, ha escrit a les xarxes: «I si el meu món cau mil vegades, el tornaré a construir més fort».

Aquesta frase ha fet que molts amics i fans li enviessin missatges d'ànim. Exemples en són «Qui cau i s'aixeca és molt més fort que qui mai ha caigut. Ets una Au Fènix i ja has començat a tornar a fer servir les ales».