Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Rocío Carrasco.

Rocío Carrasco confessa l'estat de salut del seu gendre Manuel

Rocío Carrasco està preocupada per la seva filla i pel seu xicot

Rocío Carrasco sap que la seva filla Rocío Flores no està passant per una bona època. Primer van venir els mals comentaris al seu perfil d'Instagram amb què intenta guanyar-se la vida, i després l'accident del seu xicot, Manuel Bedmar.

Un matí, Manuel va publicar a les seves històries d'Instagram una fotografia on  semblava estar en una sala d'espera d'un hospital. Hi apareixia el seu braç enguixat i subjecte amb un cabestrell. La causa es desconeix, però aquesta simple imatge va servir per alertar Rocío Carrasco.

Rocío Carrasco, preocupada pel futur de la seva filla

Rocío Flores viu a Màlaga juntament amb la seva parella, a qui ara li ha tocat donar suport, ajudar i animar després d'aquest accident que ha tingut. Tot i això, Rocío Flores tampoc descuida les seves xarxes socials i els compromisos que té.

Manuel Bedmar
Manuel Bedmar té un accident que l'obliga a enguixar-se el braç | INSTAGRAM @MANUELBEDMAR14

Per destruir els rumors que sempre han existit en base a la seva relació com a parella, Manuel publicava a històries una instantània amb la neta de Rocío Jurado. A més, poc temps després de l'accident, tots dos van mostrar com gaudien d'una petita escapada a Setenil de las Bodegas, un municipi de la província de Cadis.

Ara, Rocío Flores ha reaparegut i ha explicat que simplement estava una mica absent de xarxes socials pel fet que estava estudiant. Tot i això, ahir se'n va anar cap a Madrid amb tren i ho va mostrar als seus fans,  compartint amb ells que «després de  sis mesos sense estar a la tele, se m'havien oblidat els llargs viatges amb tren».

Va reaparèixer a la capital per a un esdeveniment especial del qual tenia moltes ganes. Allí hi va anar en companyia del seu pare, Antonio David, i de la seva parella, Marta Riesco. L´esdeveniment era la inauguració de la nova temporada del Circ del Sol.

A ella també van assistir-hi altres personalitats com Paz Padilla. Al 'photocall', la filla de Rocío Jurado es va acostar a la premsa i va decidir parlar després de diversos mesos callada.

Va parlar d'Olga Moreno, de com es troba ella després de la seva marxa de televisió i també va explicar què més faria a Madrid.

Imatge de Rocío Flores posant a un 'photocall'
Rocío Flores no va dubtar a parlar amb la premsa | GTRES

 

Rocío Carrasco és conscient que va parlar, però no ho va fer d'ella

Tot i que li van preguntar per la seva mare, Rocío Flores es va limitar a contestar només el que ella volia. Així va dir que també era a Madrid per recolzar la seva tieta, Gloria Camila, que no està passant per una bona època amb el divorci del seu pare. Totes dues s'han mostrat més d'una vegada com a ungla i carn, i ara Rocío no li pot fallar.

També va confessar que està tranquil·la i que això és el que busca ara mateix. «Estar tranquil·la. La veritat és que no et podria definir ara mateix com em sento i com m'he estat sentint», va explicar sobre la seva sortida de televisió del programa d'Ana Rosa.

I com que no podia faltar un dels temes més candents del moment, li van preguntar per la seva ruptura d'amistat amb Olga Moreno. A la filla de Rocío Carrasco li va doldre que aquesta en parlés en una entrevista mentre ella romania callada. Ara, però, ha decidit parlar.

«Si algú s'ha partit la cara, literalment, per ella durant un any i mig públicament i de manera privada he estat jo. Així que crec que que m'hagin estat qüestionant ha estat poc generós per part de diverses persones, però no passa res». Declaracions que va fer en què se la notava una mica dolguda. No obstant això, encara no s'ha produït un acostament ni se sap què pot passar en un futur.