Lydia Lozano

Lydia Lozano, espantada en descobrir per què ha tornat Albano Carrissi

Lydia Lozano no volia que arribés aquest moment

Lydia Lozano està molt espantada en veure que un dels fantasmes del seu passat ha tornat a la seva vida. Després d'una de les darreres visites que ha rebut el programa Sálvame, Albano Carrissi ha tornat amb més força que mai. En les hores més baixes, aquest format de Telecinco ha trobat la seva gallina dels ous d'or.

Fa unes setmanes, Patricia Donoso va entrar a les nostres vides després de fer una inesperada confessió. Segons ella, mentre Ana María Aldón estava embarassada del seu fill, va mantenir una relació «platònica» amb Ortega Cano. De fet, va arribar a confessar que va ser ella qui el va ajudar a redactar el famós comunicat en què demana perdó pel seu comportament els últims mesos.

Des d'aleshores, Donoso s'ha convertit en un dels personatges més habituals dins del programa on treballa Lydia Lozano. De fet, després del seu esperat Polideluxe, la televisiva no ha deixat de revelar secrets de la seva vida privada. Ara, la periodista s'ha quedat de pedra en conèixer que Albano Carrissi ha format part durant molts anys de la vida de la suposada amant d'Ortega Cano.

Primer pla de Lydia Lozano amb la mirada perduda
Lydia Lozano sense paraules en descobrir la veritat. | GTRES

Lydia Lozano no volia que aquest moment arribés

Lydia Lozano feia molt de temps que no sabia res d'Albano Carrissi, però tot apunta que la seva sort acaba de canviar. Després de la polèmica que es va generar amb la desaparició de la seva filla, la periodista va prendre la decisió de no parlar més sobre aquesta família mediàtica. Ara, la col·laboradora de Sálvame ha vist com el seu enemic públic ha tornat a la seva vida de la mà de Patricia Donoso.

Aquest dimarts 25 d'octubre, la televisiva va anar a aquest format vespertí de Telecinco per fer una confessió important: ha tingut una relació molt estreta amb dos homes molt coneguts dins les nostres fronteres. Al marge de la seva aventura amb l'exmarit d'Ana María Aldón, Donoso va confirmar que durant un temps va viure dues històries d'amor amb Albano i Mario Picazo, encarregat de donar el comunicat meteorològic als Informativos de Telecinco durant anys. Segons va revelar Jorge Javier, la convidada i el presentador van tenir alguna trobada sexual a les instal·lacions de Mediaset España durant els quatre mesos que va durar la seva aventura.

Foto de Patricia Donoso
Lydia Lozano s'ha quedat de pedra en sentir el testimoni de Patricia Donoso. | Telecinco

Tanmateix, el que més va sorprendre Lydia Lozano d'aquest relat va ser saber què feien en públic, ja que, en aquell moment, el seu company de cadena estava en una relació formal. «Vam arribar a quedar per dinar a centres comercials, a restaurants[...]. La seva parella es va fer amiga meva perquè li ho havien dit». A més, Donoso també va assegurar que durant anys va viure una història d'amor al costat de l'exmarit de Romina Power. «Va durar els tres anys que vaig viure a Itàlia», va compartir amb tots els col·laboradors del format.

Lydia Lozano es va quedar sense paraules en assabentar-se de com es produïen les trobades entre Patricia i el pare de Ylenia. Segons el seu testimoni, la primera vegada que es van veure va ser en un hotel a Milà: «Ens va presentar un amic. A mi m'agradava des de feia molt de temps… Des que era pobre i vivia a Sevilla». La convidada ha confirmat que «fins avui continuem sent amics» i, entre rialles, ha assegurat que «l'oportunitat de tornar a ficar-me al llit amb ell me l'acabeu de xafar».

A continuació, diversos companys de Lydia Lozano van voler saber per què el va deixar de veure. «Hi havia una crisi molt gran amb el meu matrimoni i havia decidit anar-me'n a Itàlia, jo estava jugant a tres bandes[…]. Vaig decidir anar-me'n a Suïssa i vaig conèixer el meu marit. Vaig pujar a un avió, vaig conèixer el meu marit i em vaig casar pel meu marit», va deixar clar, abans d'assegurar que «el meu marit sap que jo moro i mato per ell».