Primer pla de Sonsoles Ónega presentant el seu nou programa a Antena 3

Sonsoles Ónega destapa el pla de Telecinco per plantar-li cara

Sonsoles Ónega ja va comprenent el que fa la cadena amb la competència

Sonsoles Ónega ja va entenent com funciona la que era la seva cadena, un cop ha deixat de ser-hi. I és que ells també juguen amb els tipus i els anuncis, tot i ser líder d'audiències.

Sonsoles va recalcar en una entrevista que el seu espai televisiu no es convertiria en una batalla per la millor quota de pantalla en contra de Sálvame Naranja. Tot i això, aquests dies d'emissió ja s'han anat coneixent petits trucs amb què intenten gratar els espectadors que puguin.

Ónega vol liderar les audiències a la seva franja horària

Imatge de Sonsoles Ónega amb cara de sorpresa al seu nou programa d'Antena 3
Sonsoles Ónega a Antena 3 cada dia per setmana | Atresmedia

El més important per a cada productora, canal de televisió, i fins i tot per als presentadors, són les quotes de pantalla que aconsegueixen després de cada emissió. I si això continua sent important per a programes que ja són consolidats i porten força anys a la mateixa franja horària, més rellevant és per als que sorgeixen nous.

Novetats com a Y ahora Sonsoles, que va liderar audiències el primer dia de la seva emissió aconseguint gairebé un milió i mig d'espectadors. El seu horari és de 19:00 - 20:00 h de la tarda, però, sol estar acabant prop de les 20:08 h pel fet que comença amb una mica de retard.

Tierra Amarga és l'anterior programa que s'emet al de Sonsoles i ja arrosseguen petits contratemps de tot el dia. Un fet que Telecincosol arreglar a Sálvame pel fet que comença a les quatre i acaba a les nou, però dividint-se en tres: en Limón, Naranja i Sandía a causa dels talls per edat.

D'aquesta manera, és Sálvame Naranja el que coincideix amb Y ahora Sonsoles, ja que tots dos acaben a les vuit. Mentre que Naranja, dona pas a Sandía perden alguns espectadors perquè l'espai de Sonsoles s'allarga fins a les 20:08 minuts. Raó per la qual, el programa de les tardes de Telecincoha decidit acabar també aproximadament, a la mateixa hora i minut.

Imatge de la presentació del programa de Sonsoles Ónega a Antena 3
Presentació de Y ahora Sonsoles a Espejo Público | Atresmedia

Són petits detalls que marquen la diferència, però això no ho és tot. L'emissió del Naranja comptava amb un bloc publicitari que sempre s'emetia entre dos quarts de vuit i vuit del vespre. Una publicitat que han decidit escurçar i moure d'hora perquè han notat que perdien audiència com va passar dilluns on va liderar l'antiga presentadora de la casa.

Els arranjaments de la competència per liderar la franja horària conjunta

Espectadors que, durant la publicitat, preferien emigrar a Antena 3 i veure què fa la competència. Per tant, són uns minuts molt valuosos en què es perd audiència i com que Mediasetestà en tot, se'n va adonar i també ho va solucionar.

Si les mesures són correctes, han estat estudiades prèviament i ells creuen que funcionaran, es comprovaran a mesura que passi un mes des de l'estrena de Sonsoles.

No obstant això, la presentadora està molt contenta amb els resultats que està obtenint al seu magazín d'actualitat. La veritat és que presenta un ampli equip de col·laboradors que també l'ajudaran a fer més amè el programa amb els seus comentaris.

Un programa que aporta frescor a la franja horària de set a vuit de la tarda que portava liderada pels mateixos anys. No només per Sálvame, que ja porta en emissió tretze anys, sinó perquè abans estava Boom a Antena 3 i ja portava també vuit anys.

De moment, sembla que el programa agrada als espectadors, però és la primera setmana d'emissió, per la qual cosa caldrà esperar a veure què passa quan faci mesos. L'audiència decidirà si continuen sintonitzant o no en aquest espai.