Primer pla de Miguel Marcos, marit de Belén Esteban, amb el rostre seriós

Miguel Marcos envia un crit d'alerta: és preocupant

Miguel Marcos està preocupat pel futur

Miguel Marcos està preocupat per la seva parella, Belén Esteban. Sap que allò que li va passar li pot passar factura i encara no sap ben bé què pot fer per ajudar-la. Després d'uns dies de descans sense passar per Sálvame, hi va acudir la tarda de dimarts: va sorprendre els espectadors asseient-se en una butaca de massatge que el programa li tenia preparada amb què podia posar les cames enlaire.

Miguel Marcos pensava que es recuperaria, però no ho té tan clar

No obstant això, tot té una explicació: cal recordar que la dona de Miguel Marcos va caure al programa després de fer un repte. Aquesta prova li va costar cara, perquè es va trencar la tíbia i el peroné i encara no s'ha recuperat del tot. Per això, necessita tenir la cama enlaire.

L'aparatós accident va tenir lloc el darrer mes d'abril i, des d'aleshores, la col·laboradora no s'ha recuperat. Continua assistint a moltes sessions de rehabilitació, però que sembla que no estan donant el resultat esperat. «No estan sortint les coses com ells pensaven, ni els metges ni ella. Alguna cosa ha passat i no saben ni ells què és», assegurava una font propera a Informalia.

Imatge després de l'accident de Belén Esteban al plató de Sálvame
Belén Esteban va caure mentre feia la prova i va haver de ser traslladada amb una ambulància. | Mediaset

Va ser una temporada molt dura i la dona de Miguel Marcos l'ha definida com la pitjor de la seva vida i, de fet, ho continua sent. Encara no s'ha pogut recuperar del tot, ni continuar fent la vida que feia abans del cop. «Belén Esteban tem per la cama, tem que li quedin seqüeles de per vida», explicava la font anònima. Miguel Marcos i ella s'han començat a adonar que la rehabilitació «no li està fent l'efecte esperat».

Ja ha passat mig any i les recomanacions continuen sent clares: cama enlaire, rehabilitació, passejades curtes i tractament. Belén està fent tot el que pot per recuperar la seva vida, però no és fàcil. De fet, la font alerta que «està molt sensible i plora per qualsevol cosa, els seus amics temen que caigui en una situació més complicada».

Miguel Marcos i Andreíta: el seu principal suport

La seva pausa a Sálvame durant aquests dies va ser perquè, segons Informalia, la guanyadora de Gran Hermano Vip no es trobava bé anímicament per les darreres notícies proporcionades pels metges segons la seva evolució.

No obstant això, pot presumir de tenir el millor suport possible. Els seus companys la van rebre amb els braços oberts i amb una butaca de massatge exclusiva per a ella. A més, Miguel Marcos i Andreíta també són el seu principal suport per superar aquest malson a poc a poc.

Foto d'Andrea Janeiro i Belén Estebal pel carrer
Andrea Janeiro és un dels suports més grans de la seva mare. | GTRES

La tornada de la col·laboradora a televisió després d'aquesta petita aturada no ha estat completament bona. El programa tenia preparat un petit reportatge sobre el nou documental que farà Jesulín de Ubrique, el seu ex, sobre la seva vida. S'emetrà en una plataforma en 'streaming' i on sortirà ella, encara que no de cos present, ni donant la seva opinió de res. Simplement, apareixerà en imatges guardades del passat com a una part important que va ser de la vida del torero.

Això sí, ha estat ell qui ha posat una línia vermella que no es pot travessar: la seva filla Andrea Janeiro. Com que ella va decidir allunyar-se dels focus i no convertir-se en una persona pública, vol que es respecti això i que no se'n parli. Belén ha aplaudit aquest gest i ha confessat que li sembla una bona idea que el seu ex faci un documental sobre la seva vida.