Primer pla d'Álex Casademunt, seriós.

Rosa López destapa el secret més ben guardat del català Àlex Casademunt

Rosa López ha recordat un dels moments més importants de la seva vida

Rosa López és sens dubte una de les cantants que més afecte i admiració desperta al públic. Des que va saltar a la fama en aquella primera edició d'Operación Triunfo no ha parat de ser al focus mediàtic. Ara, l'artista ha fet servir les xarxes socials on és molt activa per recordar-ho, i dedicar unes paraules al seu excompany.

Ja queda molt poc d'aquella noia innocent que venia de Granada, amb el somni de convertir-se en tota una estrella. Per a Rosa el món de la fama, els focus i la pressió mediàtica mai no va ser fàcil. Tot i això, en els últims anys ha demostrat que finalment ha trobat el seu lloc.

Rosa López recorda el seu company a l'aniversari d'OT1

Per a Rosa, la seva participació en Operación Triunfo va ser el que la va catapultar a la popularitat i la va posicionar a l'ull públic. Va ser un canvi per al qual no estava preparada com ella mateixa va arribar a reconèixer.

L'andalusa va estar dissabte passat al programa 'La gran confusión'
Rosa López ha pujat una publicació recordant el seu càsting a Operación Triunfo| LA 1

Per a l'artista les crítiques rebudes en aquella època pel seu aspecte físic van arribar a fer-li efecte, cosa que va desencadenar en molts problemes psicològics els anys posteriors.

Rosa López va ser el centre de les crítiques, i en una recent entrevista amb Jordi Évole va recordar com va ser aquells durs moments:

«Si fos més primeta, amb les dents rectes, sense ulleres i parlant millor... A mi em pregunten a què estava disposada per entrar al programa... Vaig dir que a perdre pes perquè vaig pensar que era el que jo volia i vaig pensar que era el que volien escoltar», revelava a Évole

Tot i això, ni les crítiques ni la sobreexposició mediàtica va impedir que la Rosa visqués un dels moments més bonics de la seva vida. A l'acadèmia va conèixer uns companys que es convertirien en persones fonamentals a la seva vida. Dues dècades després, Rosa segueix mantenint una estupenda relació amb ells, sobretot amb Bisbal, Chenoa o Nuria Fergó.

Ara, l'extriomfita aprofitava el 21è aniversari del programa per recordar tot allò viscut des d'aleshores. Rosa publicava una instantània al costat del seu número de càsting:

«Gràcies per aquests anys tan intensos i plens sobretot de moltes aventures increïbles. Quan ens queda encara per caminar eh.», comentava l'artista.

La Rosa no va dubtar a agrair al seu públic per tot l'afecte que li han demostrat durant la seva extensa trajectòria:

«Gràcies de cor als autèntics protagonistes d'aquesta era…Vosaltres. FELICITATS I FELIÇ 21è aniversari.
#OT1 i el que segueixi sumant!!», escrivia al post d'Instagram.

A més, aprofita també per dedicar-li unes paraules emotives i parlar d'un dels seus grans companys i amics, Alex Casademunt:

«Feliç aniversari Alex, allà on siguis. Felicitats, companys d'aventura!» escrivia Rosa.

Rosa López, en el millor moment

La mateixa cantant ha confessat que no ha estat gens fàcil arribar al moment en què es troba ara mateix, però sap que ha valgut la pena.

Rosa López
Rosa López porta dos anys de relació amb el policia Iñaki García | Mediaset

La Rosa fa més de dos anys de relació amb Iñaki García, es van conèixer en un concert de Marta Sánchez i des de llavors la parella està en un núvol.

Fa uns mesos, Iñaki sorprenia Rosa en un programa de Canal Sud, on a artista li dedica unes paraules boniques: «L'estimo amb bogeria i espero que sigui per a tota la meva vida. Això és amor de veritat, jo entenia l'amor d'una altra manera. No hi ha cap home més bonic que el meu Iñaki», revelava l'artista.

Rosa està en el seu millor moment, la granadina ha trobat l'estabilitat tant al terreny sentimental com al professional.