Primer pla de Rocío Flores mirant intensament

Rocío Flores descobreix que la notícia de la seva àvia ha estat un engany

La filla d'Antonio David s'assabenta del que li havien amagat

Rocío Flores segueix guardant silenci sobre la delicada situació familiar per la qual travessa. La neta de Rocio Jurado va decidir apartar-se de l'enrenou mediàtic i no pronunciar-se sobre el que la seva mare està revelant.

La filla de la cantant està disposada a donar a conèixer com va ser realment el seu matrimoni amb Ortega valent-se de documents escrits per la pròpia artista. Uns documents que Gloria s'ha obstinat a amagar i que li han servit per interposar contra la seva germana una querella criminal.

Rocío Flores descobreix la gran mentida

Rocío Flores sempre ha manifestat per la seva àvia materna una gran devoció. No en va, són diversos els tatuatges que llueix al seu cos en memòria, orgullosa de tenir part de la seva sang.

Tot i això, conèixer el patiment que durant anys va tenir i que la va acompanyar fins a la seva mort, li ha causat un gran dolor. Si bé Rocío Jurado sempre es va mostrar davant les càmeres i als escenaris com una dona forta, la cosa era ben diferent a casa seva.

Rocío Flores
Rocío Flores s'assabenta que el manuscrit de la seva àvia no és real| Mediaset

La seva filla s'ha encarregat que la gent conegui aquesta part fosca a través de les seves pròpies vivències i manuscrits que va deixar després de morir. Uns documents que Gloria va voler conèixer abans que sortissin a la llum i que la va portar a enfrontar-se a la seva germana als tribunals.

La colombiana va aconseguir el seu objectiu i va obtenir el paper escrit de puny i lletra de la mateixa cantant. Tot i això, va voler anar un pas més enllà i va decidir posar-lo en mans d'especialistes cal·ligràfics perquè autentiquessin si eren veritables.

Gloria Camila
La tia de Rocío Flores està disposada a conèixer tota la veritat | Instagram

El document va ser comparat amb altres «aportats per la defensa de Gloria Camila que pertanyen a diferents etapes de la vida de Rocío Jurado». Un total de més de vint papers escrits per la cantant per verificar si l'aportat per la mare de Rocío Flores és real. Doncs ara, el veredicte ha estat clar i l'ha deixat contra les cordes, ja que s'enfronta a una querella per falsificació documental.

Rocío Flores emmudeix davant el gran descobriment

Rocío Flores roman atenta a tots els moviments que s'estan succeint dins del clan Mohedano. I és que, la segona part del documental de la seva mare ha fet reaccionar gran part de la família que ha decidit emprendre accions legals contra ella.

La seva tia Gloria Camila encapçala l'objectiu que tot el pes de la llei caigui sobre la seva germana. La seva principal carta és demostrar que el document que al seu dia va rebre escrit per la seva mare és fals, cosa que, segons diuen, ha aconseguit.

Fotomuntatge de Rocío Flores i Rocío Carrasco
Rocío Flores sap que la seva mare podria tenir greus problemes judicials | Catalunya Diari

«S'ha fet un estudi grafonòmic i grafomètric sobre el document compulsat», explica el perit judicial. «S'han pogut analitzar l'ordre, la mida, la forma, la direcció, la inclinació, la velocitat i la cohesió gràfica», assenyala.

Tot això per determinar «el segell personalíssim que el subjecte imprimeix a la seva escriptura, cosa que alhora implica la impossibilitat que dues persones diferents escriguin igual».

Així, segons l'estudi realitzat, s'ha arribat a la conclusió que el manuscrit aportat per la mare de Rocío Flores és fals. «Es determina que el text en aquest document no ha pogut ser realitzat per la Sra. Rocío Mohedano Jurado», afirmen.

Rocío Carrasco
Rocío està disposada a arribar fins al final | TELECINCO

«No correspon al puny i la lletra, si bé es tracta d'una imitació de la mateixa», sentencien. Per tant, Gloria continua endavant amb la denúncia interposada a la seva germana acusant-la de falsificació d'un document, una cosa penada per la llei.

No obstant això, de moment, Rocío Carrasco no s'ha manifestat àmpliament sobre aquest assumpte, però ha mostrat el seu desig d'aclarir-ho tot als tribunals.