Imatge de Manuel Díaz, 'El Cordobés'.

Manuel Díaz trenca el silenci i confirma les sospites del seu pare

Manuel Díaz mostra el costat més íntim

Manuel Díaz mai no ha tingut cap mala paraula per al seu pare encara que aquest mai hagi volgut acceptar-ho. Això no ha estat cap impediment perquè gaudís de l'amor dels seus i proclamés en públic l'afecte que té als seus familiars. Cosa que ell mai no havia experimentat amb el seu progenitor.

El dretà ha aconseguit formar una família molt unida al costat de Virgínia Troconis. És una de les parelles més consolidades de la premsa rosa. No s'han vist mai esquitxats per polèmiques ni per rumors d'infidelitats.

Però el veritable amor de Manuel Díaz són els fills. Té dos fills fruit del matrimoni amb la veneçolana. A ells se li uneix Alba, que va néixer durant la relació amb Vicky Martín Berrocal.

Són germans de diferent mare, però pel que sembla es porten de meravella. I això que la diferència d'edat és àmplia, si tenim en compte que la influencer té 22 anys i Triana 15. En qualsevol cas, això no sembla un impediment perquè tot funcioni de meravella en aquesta casa.

Totes dues van quedar molt sorpreses amb l'últim missatge que va difondre el torero a les xarxes socials. No fa molts comentaris a Instagram sobre els seus sentiments. Però aquesta vegada creia convenient compartir-los amb els seus seguidors.

Imatge de Manuel Díaz amb els seus fills Alba i Manu
Manuel Díaz posa amb els fills en un dia especial | Instagram

Li va dedicar a una de les seves filles o a totes dues, segons es vulgui interpretar, unes paraules d'afecte. «No oblidis mai que t'estimo. Espero que creguis tant en tu mateixa, com jo crec en tu», comença el poema que porta el títol A mi hija .

Manuel Díaz va continuar escrivint: «Quan la vida t'esfondra, sempre hi seré per sostenir-te. No puc prometre que seré aquí per la resta de la teva vida».

Això sí, «el que puc prometre és que t'estimaré la resta de la meva». Unes boniques paraules que possiblement li hagin arribat al més profund del seu cor a les dues noies.

El torero no tenia cap inconvenient a compartir amb els seus seguidors un vídeo amb què se sentia molt identificat. Cosa que demostra, en certa mesura, que es tracta de tot un paràs, sempre pendent dels seus fills. Per a ell resulten igual d'importants tots tres, sense distincions.

Coneixent el marit de Virgínia, possiblement estigués pensant en una de les seves filles en concret. Sobretot si estava passant per un moment complicat. En qualsevol cas, volia fer públic que ell mai no els fallaria.

Es presenta com un pare molt compromès, disposat a fer tot el possible per la gent. Cosa que ell no va tenir en el passat amb el seu.

Manuel Díaz aconsegueix que estiguin orgulloses

Manuel Díaz va aconseguir amb aquest missatge que les seves dues filles se'n sentissin molt orgulloses. Segur que en privat així ho van fer saber. En públic sempre li respon la seva dona amb molt d'amor i cors.

No suposa cap secret desvetllar que el dretà és una persona molt familiar, sempre molt pendent dels seus éssers estimats. Està sempre molt atent perquè no els falta de res. Passa la major part del temps lliure amb la dona i els fills, als quals admira i li aporten tanta energia.

Fotomuntatge de Manuel Díaz i la seva filla Alba Díaz Martín.
Alba sap que compta amb l'afecte de Manuel | CatalunyaDiari

Entre ells no hi podia faltar Alba, que s'ha integrat a la perfecció en aquest nucli. Des del primer instant, el torero ha procurat portar-se de meravella amb el seu ex, sobretot pensant en la filla que tenen en comú.

Manuel Díaz mai no l'ha apartat de la seva vida de manera definitiva. Això sí, sempre ha cuidat al màxim el vincle amb la veneçolana.