Foto de Blanca Romero

Blanca Romero encara no es creu el que ha fet la seva filla amb Cayetano Rivera

La filla de Blanca Romero és el suport més gran del seu pare en aquest dur moment

En els darrers dies, el drama que hi ha pel que fa a la forta crisi que travessen Cayetano Rivera i Eva González està sent de les notícies més comentades. Fins i tot, ho sap perfectament Blanca Romero, que segurament se n'haurà assabentat.

Recentment, la revista ¡Hola! va assegurar que la parella no estava passant pel seu millor moment. De fet, bona prova n'és que, actualment, viuen separats, de manera que tot apuntaria que podrien acabar separant-se. Ara, tant el torero com la presentadora es troben al punt de mira i tots els mitjans segueixen tots els seus passos. Tampoc no es perden cap detall de les accions dels seus familiars, entre ells, la filla que el torero té en comú amb Blanca Romero, Lucía Rivera. Justament, enmig d'aquesta mala època que, segurament, Cayetano Rivera està vivint, la noia podria ser un dels seus grans suports.

La filla de Blanca Romero: el pilar fonamental de Rivera

Blanca Romero va arribar a la vida de Cayetano Rivera quan aquest tot just s'estava fent un lloc dins del món dels bous. Tal com van assegurar tots dos llavors, només es van conèixer, van connectar.

Foto de Cayetano Rivera i Eva González
El matrimoni travessa una crisi greu. | GTRES

Es coneixien des de molt abans que comencessin una relació formal, el 1994, ja que la model era aleshores parella del germà major del torero, Fran Rivera. Tot i això, per qüestions de la vida, finalment, la relació de l'actriu amb l'actual marit de Lourdes Montes no va arribar a bon port. A partir de llavors, el fill mitjà de Paquirri i Blanca Romero va començar a freqüentar-la més i, més tard, van tenir una relació més enllà de l'amistat.

Així mateix, l'any 2001, a l'església de San Pedro de Gijón, terra natal de la model, la parella va contreure matrimoni. En aquell moment, Blanca Romero ja tenia una filla, Lucía, que va néixer el 1998. L'amor que hi havia entre la petita i el torero era tan gran que aquest va voler adoptar-la legalment i li va donar el cognom Rivera.

Encara que semblava ser una verdadera història d'amor, finalment, es va acabar el 2004, quan el matrimoni va decidir emprendre camins per separat, de manera que la jove ja no va aconseguir veure tan sovint el torero. Tanmateix, la relació entre tots dos sempre ha estat esplèndida malgrat els rumors que indiquen tot el contrari.

Foto de Blanca Romero i Lucía Rivera
La filla de Blanca Romero és un pilar fonamental per al torero. | Europa Press

De fet, fa algun temps, la filla de Blanca Romero va confessar que, per a ella, el seu pare té un paper molt important a la seva vida. «Jo estaré sempre al costat del meu pare perquè és el meu pare. No importa què faci, jo estaré al seu costat», deia. Per tant, el més segur és que la jove estigui al costat del seu pare en aquest dur moment que està passant.

Les controvertides fotos de l'exmarit de Blanca Romero amb una altra dona

D'altra banda, si el conflicte ja era força greu, ara, Blanca Romero sap que el seu exmarit es troba encara més a l'ull de l'huracà per unes polèmiques fotos. Fa uns dies, des de Sálvame anunciaven que havien enxampat el pare de la jove en una actitud molt compromesa amb una altra dona que no era Eva González.

«Ens comenten que hi ha unes fotos on Cayetano està molt ben acompanyat», començava dient la directora. Pel que sembla i tal com relata Atmella, aquestes instantànies deixarien entreveure «que entre aquesta dona i Cayetano hi ha més que una amistat».