Primer pla de Cayetano Rivera.

Cayetano Rivera refà la seva vida i oblida Eva González gràcies a una altra dona

Cayetano Rivera vol refer la seva vida

Cayetano Rivera viu un dels moments més complicats de la seva vida. Però, des que va sortir a la llum la seva ruptura amb Eva González, el torero ha aconseguit refer la seva vida gràcies al suport d'una altra dona.

L'any 2019 tots els mitjans de comunicació del país es van fer ressò d'una inesperada notícia. En aquell moment, la revista Semana va publicar unes polèmiques imatges de Cayetano «amb una amiga a Londres».

Cayetano Rivera sortint del cotxe
Cayetano Rivera ha posat fi al seu matrimoni amb Eva González. | GTRES
 

Aquesta publicació va assegurar que «abans de viatjar al Perú, on havia de complir amb un compromís taurí a Lima, el torero va fer una escapada a Londres. El viatge es va produir només uns dies després de celebrar el quart aniversari de casament amb Eva González».

En un primer moment, Cayetano Rivera va desmentir aquesta informació públicament, assenyalant que tant aquesta revista com la resta de mitjans de comunicació havien fet unes «acusacions molt greus».

«Davant d'aquesta situació que atempta contra els meus drets fonamentals, informo de la meva ferma intenció de posar en mans de la justícia l'assumpte i a tot aquell que col·labori en la difusió de les especulacions esmentades», va assegurar el torero a través d'un comunicat.

Per part seva, l'advocada també va comunicar que prendria accions legals per l'«assetjament mediàtic» a què s'estava veient sotmesa. Però, amb el pas del temps, va ser ella mateixa la que va confirmar el seu affaire a la revista Lecturas.

I encara que ara semblava que el matrimoni havia aconseguit superar la infidelitat de Cayetano Rivera amb Karelys Rodríguez, la veritat és que finalment sembla que no ha estat així.

Foto de Karelys Rodríguez.
Karelys Rodríguez confessa el seu affaire amb Cayetano Rivera. | Europa Press
 

Dilluns passat, 24 d'octubre, i com ha confirmat la revista ¡Hola!, el torero i la presentadora de La Voz han pres la decisió de posar fi a la seva relació. I és que, després d'haver intentat salvar el seu matrimoni, tot apunta que la relació fa un temps que està trencada.

Ara a Cayetano Rivera no li ha quedat cap altra opció que refugiar-se als braços d'una de les dones de la seva vida per intentar superar, de la millor manera possible, aquest nou revés a la seva vida.

Cayetano Rivera troba consol als braços d'una altra dona

Amb el seu germà Kiko Rivera molt greu després de patir un ictus, Cayetano Rivera també ha hagut d'afrontar la seva pròpia batalla familiar.

I és que, des que va sortir a la llum la seva separació d'Eva González, aquests dos personatges de la premsa del cor s'han convertit en els protagonistes indiscutibles de les revistes.

Fotomuntatge de Lucía i Cayetano Rivera.
Lucía Rivera s'ha convertit en el gran suport del seu pare. | GTRES
 

Ara, i enmig de tot l'enrenou que s'ha generat al seu voltant, Cayetano Rivera ha decidit centrar-se en la seva filla, Lucía Rivera, en aquests moments tan durs.

I és que el torero va decidir comptar amb el suport de la seva filla per intentar que aquest últim mal tràngol de la seva vida sigui més suportable. Per això, no s'ho va pensar dues vegades a l'hora d'organitzar un àpat amb la model.

Després que Cayetano Rivera reconegués la 'influencer' com a filla durant la seva relació amb Blanca Romero, s'han convertit en inseparables. I, malgrat que en el passat van estar una mica distanciats, avui dia pare i filla mantenen una molt bona relació.

Per això, quan en té ocasió, el fill de Paquirri fa una escapada per veure la model. Fa unes hores, i aprofitant el seu pas per la capital d'Espanya, Cayetano Rivera va decidir quedar amb la jove, com ha publicat la revista esmentada.

I és que el fet de quedar amb la seva filla i compartir amb ella algunes de les seves confidències més íntimes poden ajudar Cayetano a superar aquest moment tan difícil que està vivint en l'àmbit personal.