Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Lydia le mandaba un mensaje a José Frade

Lydia Lozano plora la pèrdua de la seva amiga Adriana Rothlander

La col·laboradora de ‘Sálvame’ va dedicar unes boniques paraules a l’exparella de José Frade

Lydia Lozano rota tras el fallecimiento de Adriana Rothlander
Lydia donava la notícia de la defunció d'Adriana Rothlander | Telecinco  

Lydia Lozano va viure un moment molt emotiu durant l’emissió de ‘Sálvame’ el passat 22 de febrer. El motiu va ser que la col·laboradora va anunciar la pèrdua de la seva amiga Adriana Rothlander, la primera dona del productor de cinema José Frade. Lydia va començar explicant la notícia de manera més o menys serena però va acabar mostrant que estava visiblement afectada entre llàgrimes.

«Adriana era una d’aquelles persones que sent dona de qui era, em va donar suport a mi i jo també li vaig donar suport a ella. Tot i els problemes que vaig tenir amb el seu marit, ella va anar a testificar a favor meu i això no ho oblidaré mai», va dir.

  • Notícia relacionada: El delicat moment de Lydia Lozano: el seu marit està ingressat a l'hospital

Unes dures paraules a l’exmarit d’Adriana

Lydia Lozano no podía contener las lágrimas
Lydia Lozano plorava mentre recordava a Adriana Rothlander | Telecinco  

Sobre el productor, la col·laboradora també va voler dir unes paraules però molt menys amables que les que va dedicar a Rothlander. «A tu no t’envio un petó Frade perquè no et vas portar bé amb ella, mai s’ho va merèixer perquè ella et va donar suport en tot i mai et va demanar res. No li importava que estiguessis enamorat de Norma Duval, s’ha de fer un homenatge a una dona tan forta com ella».

Rothlander va morir als 70 anys com a conseqüència d’un càncer  que li va fer patir durant una llarga temporada. «Ha patit moltíssim en silenci, quan li preguntaves mai volia parlar sobre el tema», va confessar Lozano.

Lydia le mandaba un mensaje a José Frade
Lydia Lozano li dedicava unes dures paraules a José Frade | Telecinco  
 

30 anys de matrimoni

Adriana i José Frade van estar casats 30 anys i van tenir quatre fills però la seva relació va finalitzar el 2002 suposadament perquè el productor li era infidel amb Norma Duval. De fet, el tema va ser un dels més comentats durant aquell any a tots els programes del cor.

Norma Duval y José Frade
José Frade va començar una relació amb Norma Duval després del seu divorci | Cedida  

Després, Rothlander va recórrer diferents platós de televisió per explicar els detalls de la seva ruptura i el seu exmarit li va posar una demanda per vulneració de l’honor i de la intimitat. Dins d’aquesta batalla mediàtica, Lydia Lozano es va posar al bàndol d’Adriana i va defensar la seva versió dels fets a diferents mitjans de comunicació.

  • També et pot interessar: Kiko Matamoros parla clar sobre la posició de Belén Esteban en ‘Salvame'