Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Lydia Lozano

Lydia Lozano sorprèn en revelar quin és el gran temor del seu marit Charly

Lydia Lozano revela els aspectes més íntims del seu matrimoni

Lydia Lozano no sol parlar sobre la seva vida privada, encara que tampoc té cap problema a cridar als quatre vents l'amor que sent pel seu marit Charly. La parella fa més de trenta anys que estan junts formant un matrimoni sòlid que molts envegen. Mentre Lozano és una figura pública que apareix cada dia a la televisió, el seu marit és tot el contrari. Charly s'ha conformat amb un discret segon pla i prefereix deixar el protagonisme a la seva dona.

Tot i això, hi ha ocasions en què l'arquitecte s'ha animat a fer un pas endavant. De fet, el 2018 aprofitava l'aniversari de la seva dona per aparèixer per sorpresa al plató de Sálvame. I ara ho ha tornat a fer per parlar sobre els aspectes més íntims de la seva vida. «Jo he viscut moltes coses», confessava Lozano. A més, donava alguna pista sobre com havia aconseguit mantenir l'espurna i la passió després de tants anys de matrimoni. El més curiós és que, fins i tot, Charly ha volgut deixar de banda l'anonimat per participar-hi. «M'agrada quan està calladeta», ha comentat desfermant les rialles al plató.

Fotomuntatge de Lydia Lozano i el seu marit Charly.
Fa més de trenta anys que Lydia Lozano i Charly estan junts. | CatalunyaDiari

La tertuliana parlava sense embuts sobre les seves experiències i explicava que durant la seva etapa universitària no es privava de res, fins i tot es va ficar al llit amb un gai.

La gran complicitat i l'afecte que hi ha entre la Lydia i el seu marit és evident, encara que també han sorgit moltes preguntes sobre la seva relació. Per exemple, el motiu pel qual mai no han tingut fills. Fa un temps, Lozano s'emocionava molt en parlar sobre l'home de la seva vida i el seu gran amor. «Ha estat, és i serà l'home de la meva vida. No hem estat pares perquè jo amb Charly no he necessitat res més», confessava.

Lydia Lozano destapa els secrets més íntims del seu matrimoni amb Charly

«Ell hauria volgut, però jo mai ho he sentit. Per amor tindria un fill amb ell, però em va dir que no i me'n vaig tornar a enamorar», afegia. D'aquesta manera, queda clar que Charly va estar d'acord amb la decisió de no convertir-se en mare, cosa que els unia encara més.

«És un home que és el meu millor amic. És el meu amant i el meu marit, però sobretot és el meu millor amic i aquesta confiança no tothom la té», assegurava. De fet, insistia que mai no seria capaç de ser-li infidel i creu que el seu marit tampoc seria capaç de trair-la d'aquesta manera.

«No concebo la infidelitat. Quan arribes a una edat i decideixes compartir la vida amb algú, que ell estigués amb una altra dona o jo amb un altre home… És que no ho concebo, perquè s'hauria trencat tot. Ens coneixem tant… I encara em sorprèn», apuntava.

Fa tot just un mes, la col·laboradora havia de passar pel quiròfan per un problema a l'esquena. Una etapa molt complicada en què ha comptat en tot moment amb el suport del seu inseparable company. «Estic fatal. Porto una ratxa… He de caminar molt i portar una armilla molt incòmoda. He d'estar dos dies hospitalitzada», explicava als companys. 

Per sort, tot ha anat bé i Lydia està més que recuperada, tot i que ella mateixa confessava que va estar a punt de caure en una depressió.