IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L'actriu Mabel confessa la lluita que porta contra una malaltia

L'actriu ho ha fet públic en les seves xarxes socials per conscienciar els seus seguidors

L'actriu Mabel Lozano a la 32 edició dels premis Goya. Madrid, 3 de febrer de 2018
Mabel Lozano confessa que pateix càncer de mama | Catalunya Diari

Mabel Lozano ha volgut compartir amb els seus seguidors una notícia que ha suposat un gran impacte. En plena quarantena pel coronavirus, l'actriu està fent front a una malaltia que ella mateixa compartia a les seves xarxes socials.

«Fa un mes em van diagnosticar càncer de mama. La passada setmana m'intervenien, i tot va sortir bé» començava explicant mitjançant una publicació en el seu compte d'Instagram. Sembla que la malaltia va ser detectada a temps, el que ha permès que la seva evolució sigui positiva.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Mabel explicava als seus seguidors que «els ganglis estaven perfectes i el carcinoma era molt petit, estava a l'estadi I. Va ser una cirurgia conservadora, i estava en les millors mans, les d'un magnífic cirurgià, i un home encantador».

Així es va adonar que alguna cosa no anava bé

L'actriu reconvertida en escriptora i directora de cinema comenta com es va adonar que alguna cosa no estava bé després fer-se una autoexploració en el seu pit esquerre i notar un bony. La seva amiga Paka va ser la que la va convèncer perquè anés al metge, cosa que li agraeix, ja que considera que li va salvar la vida.

«Jo mateixa, en una autoexploració, descobria el nòdul en el meu si esquerre després de parlar amb la meva amiga @pakadiaz que m'explicava aquesta mateixa experiència. Paka m'ha salvat la vida, això mateix aquí a un any hauria tingut un pronòstic molt diferent» escriu Mabel.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hace un mes me diagnosticaron cáncer de mama. La pasada semana me intervenían, y todo salió bien. Los ganglios estaban perfectos y el canciroma era muy pequeño, estaba en el estadio I. Fue una cirugía conservadora, y estaba en las mejores manos , las de un magnífico cirujano, y un hombre encantador @antoniotejerina ademas del oncólogo Pedro Perez Segura, colaborador de la @aeccmadrid desde donde mi amiga @teresaymas me ha llevado de la mano con su cariño. Yo misma en una autoexploracion descubría el nódulo en mi seno izquierdo después de hablar con mi amiga @pakadiaz que me contaba esta misma experiencia. Paka me ha salvado la vida, esto mismo dentro de un año hubiera tenido un pronóstico muy distinto. Esta es la razón por la que comparto esto; para que nunca os olvidéis de la medicina preventiva, de la autoexploracion, de cuidaros...Tenemos que asumir que no somos inmortales, y nunca más que ahora lo estamos viendo, y llorando, a tantas personas que están muriendo. Por otro lado, ahora más que nunca tengo claro que hay que hacer de la vida algo extraordinario, vivirla de una manera más intensa. Y así estábamos mi hija Roberta y yo ayer, celebrando, saliendo felices del hospital donde mi querido @antoniotejerina nos confirmaba con los informes definitivos tras la cirugía lo bien que había ido todo. Gracias a mi familia y amig@s por tanto cariño, me quedan años para devolver las toneladas de amor, y pienso devolverlo, que lo sepáis!!!! #autoexplorate #medicinapreventiva #cancerdemama #aeccmadrid #paka #teresa #fundacióntejerina #AtonioTejerina

A post shared by Mabel Lozano (@lozanomabel) on

Amb la seva experiència, l'actriu vol conscienciar la gent de l'important que és la prevenció: «Aquesta és la raó per la qual comparteixo això, perquè mai us oblideu de la medicina preventiva, de l'auto exploració, de cuidar-...», demana.

 

Mare de dos fills

Mabel Lozano és mare de dos fills, Roberta i Jacobo, i amb la seva filla sortia de l'hospital feliç després de rebre bones notícies per part del seu metge: «I així estàvem la meva filla Roberta i jo ahir, celebrant, sortint feliços de l'hospital on el meu volgut @antoniotejerina ens confirmava amb els informes definitius després de la cirurgia el bé que havia anat tot. Gràcies a la meva família i amics per tant afecte, em queden anys per tornar les tones d'amor, i penso tornar-lo, que ho sapigueu!!!! ».

Una bona notícia per Mabel Lozano i per tota la seva família en aquests durs moments que els ha tocat passar i que, amb optimisme i esperança, esperen superar el llarg camí que encara queda al davant.


Comentaris

envia el comentari