IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

David Beckham confessa la desconeguda malaltia que pateix

El futbolista pateix un trastorn que li impedeix dur una vida totalment normal

David Beckham navegant pels canal de Venècia
David Beckham pateix una malaltia que altera la seva vida normal | Facebook

Sens dubte, David Beckham ha marcat un abans i un després en el món de futbol. L'esportista fitxava pel Reial Madrid el 2003, i encara que no aconseguia els resultats esperats a nivell futbolístic, la veritat és que es convertia en un gran reclam publicitari, no només pel seu espectacular físic, sinó també per la seva relació amb Victoria Beckham, membre de les Spice Girls.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Tot i que tothom coneix el nom de David Beckham la veritat és que molt pocs coneixen la seva part més íntima. El 2006, pocs mesos després de capitanejar a la seva selecció en el qual seria el seu tercer i últim Mundial, el londinenc comunicava que patia un trastorn: «Tinc trastorn obsessiu compulsiu (TOC), tot ha d'estar ordenat, en línia recta i sempre hi ha d'haver objectes que siguin parells».

I és que el trastorn del futbolista anava més enllà arribant fins i tot a passar gran part de la nit col·locant alguns mobles de casa seguint les línies de les rajoles de terra, una situació amb la qual ha hagut de conviure l'ex Spice Girl.

A més, Beckham confessava que a casa hi havia tres neveres diferents on es guardava el menjar, l'aigua i les amanides. «Quan fico els refrescos a la nevera, han de ser nombres parells, si són senars trec un i el poso en un armari diferent. Si vaig a un hotel, abans de relaxar-me, he de posar tots els pamflets i els llibres que hi hagi a l'habitació dins d'un calaix. Tot ha d'estar impecable. A cada partit, estrena unes botes. A més, compro exactament vint paquets de noodles cada vegada que vaig a supermercat» confessava el 2006.

Com l'afectava quan era futbolista

Durant anys, el futbolista va viure un estrès emocional causat per aquesta malaltia, ja que no volia que ningú conegués aquest trastorn, inclosos els seus excompanys del Reial Madrid: «Quan estavem en hotels, venien a la meva habitació i jo pensava que volien xerrar però, en realitat, venien a desordenar tot i quan s'anaven era evident que havien canviat moltes coses i jo l'havia de tornar a col·locar tot».

Malgrat tot, el futbolista londinenc fa una vida totalment normal, encara que de tant en tant algunes de les seves manies resultin una cosa molesta per a aquells que els envolten.


Comentaris

envia el comentari