Maite Galdeano agachada en plena calle con los pulgares arriba

Maite Galdeano presenta a Remí, el seu nou nòvio i un 'reconegut científic francès'

Maite Galdeano s'ha tornat a enamorar i pensa recórrer el món de la mà del seu nou nòvio, un reconegut científic francès

L'amor li somriu a Maite Galdeano. La mare de Sofia i Cristian Suescun va assegurar al seu pas pel concurs de Mediaset, 'La casa fuerte', que feia molts anys que no sentia la calor corporal d'un home. No obstant això, la història ha fer un gir de 180 graus, i això que corren temps difícils per conèixer a noves persones.

 

Aquest estiu, Maite jugava a la distracció amb la identitat d'un cavaller que presumptament li havia robat el cor. Encara que no va presentar en públic al seu home, la de Pamplona corria pels platós de Telecinco presumint que la seva conquesta s'assemblava a Kiko Matamoros, però «en format petit».

 

És cert, l'acompanyant sentimental de Maite era un home musculós i sense pèl segons les imatges que es van filtrar en aquell temps. Només se sap d'aquell home anònim que era conductor de VTC.

 

Poc li va durar aquest amor. Lluny d'una ruptura traumàtica, la dona que tantes vegades va pronunciar la paraula 'sola', va trobar un altre ben plantat home. Aquest cop, Maite Galdeano sí que ha presentat al seu nou amor davant la premsa i als seus seguidors. Això sí, després de jugar un parell de setmanes a la distracció.

 

Un científic li ha robat el cor a Maite

El galant es diu Remí i és de procedència francesa. Maite ha apostat amb magnificència i ha encertat. La seva parella és un «reconegut científic» al seu país, segons explica la concursant de reality. A més, també explica que és professor en una de les universitats de la regió francòfona.

 

Maite es troba molt il·lusionada de nou i se li omple la boca quan parla del seu nou xicot. «Parla cinc idiomes, pot parlar francès, anglès, espanyol, italià perfecte i àrab», explica orgullosa Maite per Europa Press.

 

La relació va vent en popa. Maite no vol separar-se de cap manera de la seva parella i assegura que el seguirà allà on ell vagi. De fet, els enamorats ja estan fent plans de futur i, tot i que Remí no posa dates ni destins, la mare de Sofia ho té clar.

 

 

 

«En breus me'n vaig a París amb ell perquè també és professor a la universitat», afirma Maite. Segons ella, Remí està a Espanya de manera puntual per gaudir de les seves vacances. «Ell ha vingut aquí d'any sabàtic. Ens n'anirem a París a la teva mansió. M'he tornat boja per ell. M'agrada aprendre d'un científic. Les coses han canviat i em toca aprendre d'aquesta gran persona que està al meu costat. Me'n vaig a París i després a l'Índia, a recórrer el món sencer amb ell», exclama Maite.

 

Per la seva banda, Remí assegura que el seu amor cap a l'exconcursant no es pot explicar. «M'agrada d'ella l'invisible, ho sento. El que no es pot dir», es confessa el nuvi de Galdeano.

 

El xic es mostra reservat davant quin serà el futur que li oferirà amb aquesta dona eixerida. Ell prefereix guardar per la seva intimitat i tanca la conversa amb una frase rotunda. «No importa el que farem», conclouRemí.

 

Sofia i Cristian es pronuncien davant la nova parella

«Per fi tenim a la mare aparellada», manifestava el fill de Maite, Cristian, en el seu perfil d'Instagram. Sembla que tant Sofia com el seu germà estan encantats amb el nou nuvi de la seva mare perquè, tal com diu la Maite, aquest home sí que és una persona de bé.

 

La família ha anat a un restaurant madrileny per a celebrar-ho i han immortalitzat la vetllada amb unes imatges que han compartit amb els seus seguidors. En elles se'ls veu molt feliços.

 

 

Fins i tot, Maite i el seu xicot s'han llançat a ballar mentre es demostraven el seu amor amb carícies, petons i afalacs. Una cosa que a Sofia Suescun li ha incomodat una mica. «Mama, si us plau, la mare», li deia la núvia de Kiko a la seva mare en to vergonyós mentre Maite es menjava a petons a la seva nova parella.

 

Remí afirma sentir-se molt content per la relació que manté amb els fills de la seva parella. «La Sofia i el Cristian, tots els nens del món són meus. D'infants» deia el nuvi de Maite, al que aquesta afegia «estem molt feliços, els meus fills com em veuen molt enamorada i a més d'un home de bé, no amb un qualsevol... Els encanta. Donen el vistiplau per descomptat».

 

Tot apunta que la família de Maite Galdeano creix i amb projecció de futur. Aquest Nadal seran un més a casa de la Maite. Això si Sofia no es menja el raïm només amb Kiko perquè la seva mare es se'n va a conèixer el món de la mà del seu amor.