Kiko Matamoros, col·laborador de Telecinco, molt enfadat en un directe.

Makoke arremet contra Kiko Matamoros per la seva actual relació

Davant de la notícia de la nova parella del col·laborador, Makoke ha confessat el següent: «Ja que amb Sofía no va arribar a cap lloc, a veure si amb aquesta sí»

Va ser en el mateix programa de 'Sálvame' on Kiko Matamoros va admetre tenir una relació amb una jove anomenada Cristina. Amb el públic i els seus companys de plató molt sorpresos, va assegurar que «amb ella puc ser feliç. M’equilibra i estic absolutament convençut del que sento».

De seguida va sortir el nom de Makoke, qui va ser parella del col·laborador, i els col·laboradors van pensar en com li podria afectar la notícia. Tot i que ella també ha refet la seva vida amb  l’ex concursant de 'GH Vip' Tony Spina, es creu que la declaració de Matamoros pot ser un cop molt baix per Makoke.

La reacció de qui va ser parella de Kiko Matamoros

Pocs dies tarda Makoke en aparèixer a 'Sálvame'. Amb aparent calma i serenitat, va donar la seva opinió respecte a la notícia: «Me n'alegro moltíssim, t’ho dic de tot cor, a més tindre una parella t’estabilitza més. Crec que si ell és feliç, tots ho serem també, perquè si hi ha algú que està malament... Crec que és quelcom positiu per a la família en general».

Segons va explicar, va assabentar-se de la novetat mitjançant les xarxes socials, i no pel mateix Kiko Matamoros. Tot i això, ha volgut desitjar-li el millor d’ara endavant: «que sigui molt feliç, li desitjo el millor».

Kiko Matamoros va confessar a Sálvame la nova parella de la qual està molt enamorat
Kiko Matamoros va confessar a 'Sálvame' la nova parella de la qual està molt enamorat | LA COCTELERA

Malgrat aquesta actitud de proximitat, Makoke va deixar caure una pulla que evidenciava certa tensió davant de la nova relació de la seva ex parella: «Ja que amb Sofía no va poder arribar a cap lloc, encara que fa un mes volia tindre una relació seria amb ell, a veure si ara amb aquesta sí».

  • ET POT INTERESSAR: Fran, el nou milionari gràcies a 'Pasapalabra'

Amb força incredulitat quant a les declaracions de Kiko Matamoros, Makoke va intentar convèncer als col·laboradors que no se sentia dolguda amb la notícia d’aquest nou amor. «Amb el cor a la mà, no estic patint. Em fa gràcia que vingui i que digui que s’ha enamorat. Em fa gràcia perquè fa un mes ho deia d’una altra noia».

Kiko Hernández ataca Makoke

El col·laborador no va poder romandre callat davant les declaracions de Makoke. «El mateix estàs fent tu, el que passa és que la seva relació és veritable, i la teva amb Tony Spina és mentida».

Desconcertada per aquesta reacció, Makoke va afanyar-se a defensar-se: «Molt bé, el que tu vulguis. Si tu creus que el meu és mentida, molt bé». I va finalitzar sobre la seva ex parella:  «Que sigui veritat i que tant de bo els hi vagi fenomenal, que és una noia guapíssima. No sé res d’ella, no m’interessa en absolut».