Primer pla de Makoke.

Makoke confirma que els metges estan preocupats perquè no es pot moure sense ajuda

Makoke guarda molt afecte per la qual un dia va ser la seva família

Makoke ha tornat a Madrid, després d'una darrera escapada al setembre a Eivissa. La influencer i col·laboradora televisiva comença la tardor amb les rutines habituals, compaginant les facetes d'àvia, creadora de contingut i personatge televisiu.

Des que acabés Viva la vida, Makoke no ha tornat a aparèixer a la petita pantalla. Se n'ha parlat recentment, pel seu enfrontament públic amb Alejandra Rubio, però ella no ha dit ni 'mu'. A Sálvame també han criticat una cosa que Makoke fa molt sovint: utilitzar filtres impossibles a Instagram.

És cert que Makoke es cuida sense parar. La seva genètica és bona i la seva trajectòria com a model ho acredita. Tot i això, als seus 52 anys segueix lluint escultural, gràcies a sessions d'entrenament gairebé diàries i a una dieta cuidada i força saludable.

▶️ Vídeo del dia

No ens oblidem tampoc dels seus tractaments de bellesa. Constantment es realitza intervencions i tractaments en clíniques especialitzades per reduir arrugues i augmentar l'elasticitat i la finor de la pell. Tot i així, cada vegada que apareix a Instagram (diverses vegades al dia) ho fa aplicant filtres que, en alguns casos, la mostren fins i tot borrosa, per l'obsessió de tapar arrugues.

Ella viu aliena a totes aquestes crítiques i preocupada pel que és important a la seva vida: la seva família. Actualment, «mor» per Anita i Javier, els seus fills. També pel seu net, a qui passeja pel carrer i l'amanyaga amb capricis i magarrufes.

Makoke, pendent dels greus problemes d'esquena

Tot i que ja no hi té relació, Makoke també segueix molt pendent de la vida dels que un dia van ser els seus fillastres. Diego Matamoros i Laura Matamoros han viscut molt de temps amb Makoke, ja que ella ha estat durant anys la parella del seu pare.

Quan es va produir la separació entre ella i Kiko, els fills de Kiko, lògicament, es van posicionar a favor seu. Laura va ser una mica més neutral, però Diego Matamoros sí que es va despatxar a gust contra Makoke, a qui va arribar a qualificar de «sangonera». «Sabent que no han tingut ni per menjar i que el meu pare els ho ha donat absolutament tot», afirmava molt dolgut.

La relació entre ells és nul·la des de llavors. Tot i això, Makoke està al corrent del calvari que està vivint Diego. En aparença tot va bé, està allunyat de la televisió i centrat en el seu Instagram on col·labora amb algunes marques.

Captura foto dels stories de Diego Matamoros.
Diego Matamoros està sofrint una dolorosa malaltia | CatalunyaDiari

Tot i aquesta aparent normalitat, Diego està vivint un periple d'ingressos hospitalaris i episodis de dolor intens que no li deixen portar una vida normal. Es tracta d'un problema congènit que li produeix un mal d'esquena fort. «Segueixo fastiguejat. És una cosa que anirà ja amb mi tota la vida. Es tracta de cuidar-se, enfortir i assumir-ho, ja està. No em poso tacons».

Ell mateix explicava no fa gaire que «em van començar a fallar les cames. Vaig acabar arrossegant-me, lluitant contra el dolor. Ara que ho explico, sembla fàcil, però va ser una tortura». Van haver d'intervenir-lo de manera urgent a causa d'una espondiolistesi, un desplaçament de vèrtebra sobre una altra, en el grau més alt. Makoke en no sabia res aquesta malaltia que a Diego li han diagnosticat ara. Tot i les diferències que puguin tenir, la malaguenya li desitja el millor i que porti aquesta dura malaltia de la millor manera possible.

Diego està ara feliç amb la influencer Marta Riumbau. Després d'una etapa de certa inestabilitat emocional, Diego ha trobat la tranquil·litat amb Marta, que està sempre al seu costat en els moments difícils. Ella afirma que «de moment, viu amb dolor cada dia, però de vegades és massa i li impedeix fer coses».

Queden lluny els vídeos de Diego entrenant dur al gimnàs, com fa Makoke diàriament. Ara, els seus exercicis estan enfocats a pal·liar aquest dolor amb què ha de viure permanentment.