Imatge de la nòvia de Gerard Piqué, Clara Chía, per Barcelona.

Tensió i empentes amb Clara Chía al centre de Barcelona: «Ens pots deixar en pau?»

La jove parella de Gerard Piqué ha viscut una escena d'allò més incòmode pels carrers de Barcelona: perseguida pels paparazzis i fugint de les càmeres

Clara Chía viu un moment de contrastos. Si bé és cert que ha encetat una relació amb Gerard Piqué (i que la té més que enamorada), també ho és que ara s'ha convertit de sobte en l'objectiu de tots els programes del cor. 

Allà on va, les càmeres la comencen a seguir. Tot plegat va començar a l'agost, quan un paparazzi l'enxampava acudint a una boda agafada de la mà de Gerard Piqué. Des d'aleshores, la jove de 23 anys s'ha convertit en una autèntica diana per la seva relació amb Gerard Piqué

I, pel que sembla, Clara no porta del tot bé la persecució mediàtica que està patint. Ho demostra l'última exclusiva de Telecinco. Clara Chía va ser enxampada pel centre de Barcelona passejant amb una amiga i una paparazzi va decidir fer-li una sèrie de preguntes. 

Piqué i Clara Chía a un esdeveniment a Barcelona
Clara ja coneixeria els fills de Piqué | Telecinco

Clara, tapada amb ulleres i mascareta, va decidir no dir res, però l'amiga que l'acompanyava va començar a posar la seva mà a la càmera. Després d'una bona estona tapant la jove, l'amiga es va enfrontar a la reportera de Telecinco. «Si us plau, ens pots deixar en pau?», va recriminar-li la jove. 

▶️ El vídeo de la setmana

La jove va seguir amb el seu camí visiblement incòmoda. Finalment i després d'un minut de preguntes insistents, la paparazzi va decidir deixar-ho córrer.

Piqué i Clara s'escapen del focus mediàtic

Però, malauradament, no poden fer-ho a Barcelona. Gerard Piqué i la jove Clara Chía han fet aquest passat cap de setmana un viatge exprés a París per a poder gaudir d'un sopar sense l'assetjament per part dels paparazzis. 

A la parella se l'ha pogut veure gaudint d'un sopar en un dels mítics bistrots de la capital francesa en una actitud d'allò més afectuosa. 

Les imatges arriben en un moment força convuls per Piqué. I és que més enllà de la seva relació amb Chía, el futbolista del Barça veu com se li comencen a complicar les coses. Sense anar més lluny, sembla que el judici amb Shakira per la custòdia dels petits podria ser inevitable i —per més inri— ha vist com alhora ha perdut la titularitat amb el Barça

Veurem, doncs, quin és el següent episodi del cluebrot Piqué.