Imatge de Makoke a un plató de televisió

Makoke explica la veritat sobre la relació de la seva filla Anita amb Kiko Matamoros

La col·laboradora ha tornat a parlar del seu exmarit

Des que Makoke i Kiko Matamoros van decidir separar-se, les seves batalles televisives i en revistes s'han convertit en la tònica general. Així, no han dubtat a fer servir els platós per intercanviar tot tipus de retrets i per parlar l'un de l'altre sense embuts.

L'última a fer-ho ara ha estat ella. Sí, la malaguenya ha optat per concedir una exclusiva a la revista 'Lecturas'. I en aquesta conversa no només ha explicat que el seu fill gran (Javier Tudela) tindrà un fill, sinó que també ha parlat del seu ex. En concret, ha fet esment de la nul·la relació que existeix entre ell i la filla que tenen en comú, Anita Matamoros.

Makoke parla d'Anita i Kiko

En més d'una ocasió, el que va ser el seu marit li ha demanat a Makoke a la televisió que deixi de parlar d'ell. No obstant això, la col·laboradora de 'Viva la vida' sembla que no està disposada a fer-li cas. Per aquest motiu, no ha posat objeccions a comentar que Kiko Matamoros i la seva filla segueixen sense dirigir-se la paraula. I ho ha fet dient: «Em fa pena que no tinguin una relació com la que han de tenir».

De la mateixa manera, ha volgut deixar clar que ella tampoc no farà res perquè es reconciliïn. Així, ha manifestat: «Són dues persones adultes. No és la meva guerra». Això sí, Makoke també ha dit que li agradaria que fessin les paus. En concret, ha exposat: «Tant de bo. Això és positiu sempre».

El conflicte entre Anita i Kiko Matamoros

Amb aquestes declaracions de Makoke, torna a cobrar protagonisme el mal rotllo que hi ha entre pare i filla. Un mal rotllo que es va iniciar fa mesos i que ha tingut en el centre a Marta López Álamo, la nòvia de Kiko Matamoros. Pel que sembla, la malaguenya i la seva filla van fer diversos menyspreus a la parella del col·laborador i això va comportar l'enuig d'ell. Tant és així que aquest no ha dubtat a posar-se del costat de Marta López i no permetre que es s'ofengui. I és que, com ha manifestat en alguna ocasió: «S'han inventat un enfrontament amb la meva parella absolutament fals (...) Jo a Anita l'he tractat amb infinit respecte, amb afecte infinit i no em mereixo el que m'ha fet».

Tant és així que ell ha arribat a deixar palès que perquè tot es solucioni, la seva filla hauria de demanar-li disculpes. Ha manifestat que no canviarà la seva postura fins que Anita «demani perdó pel que ha fet i dit».

Anita Matamoros amb el seu pare Kiko Matamoros a l'entrada d'una clínica
Anita Matamoros i Kiko Matamoros segueixen sense parlar-se | GTRES

Anita segueix al 'bàndol' de la seva mare

La jove, per la seva banda, es manté en silenci sobre el conflicte amb el seu pare. No obstant, això no ha impedit que, d'una manera o altra, hagi pres partit. En concret, Anita Matamoros està de la banda de la seva mare, Makoke. Bona mostra d'això és que aquesta ha complert recentment anys i no ha dubtat a fer servir les xarxes socials per dedicar-li unes paraules. Així, ha escrit: «Compleix anys l'alegria de la meva vida, la meva mare. Lluitadora com ningú. T'adoro».

Unes paraules que ràpidament han estat contestades per la malaguenya. Ho ha fet dient: «Tu sí que ets el motor de la meva vida. Impossible estimar-te més». Aquesta dedicatòria a la seva mare ha sorprès. I és que pocs dies abans de l'aniversari de Makoke va ser el de Kiko Matamoros i per a ell no va tenir cap emotiu missatge. No, al seu pare no li ha deixat cap tipus de comentari ni de felicitació. I això segur que ha causat un gran mal al col·laborador de 'Sálvame'.