Makoke i Javier Tudela

Makoke té un nou problema que complicarà la seva estada a 'Vaya Vacaciones'

Makoke ha sorprès tothom amb l'última cosa que li ha passat

Makoke, l'ex de Kiko Matamoros i mare de la seva filla Ana, torna a la petita pantalla aquest estiu. La col·laboradora de televisió participa en el nou reality que Telecincoha estrenat per a aquesta època estival. No obstant això Makoke ha tingut un començament una mica accidentat, un contratemps amb què no comptava i marcarà la seva participació a 'Vaya Vacaciones'.

Makoke és una de les famoses que viatgen fins a Republica Dominicana per concursar al nou programa d'entreteniment de Mediaset produït per Cuarzo. Un espai on rostres populars «viuen amb la promesa de viure unes vacances inoblidables en parella» allotjats en un hotel de luxe.

Makoke pateix un contratemps al nou programa de Mediaset

Tot i això, no trobaran unes vacances idíl·liques, sinó més aviat tot el contrari. Els participants se sotmetran a una dura jornada laboral en què competiran per parelles. Netejar platges, treballar com a animadors, guies i assistents per als turistes de la zona, o com a cambrers als quiosquets seran algunes de les seves tasques.

En el cas de Makoke, només arribar, s'ha trobat que ha de substituir els empleats de l'hotel perquè puguin descansar. A l'avenç que Telecinco mostrava del nou espai vam poder veure com ella, més enllà de la dificultat de les tasques a realitzar, passava per un contratemps inesperat.

I és que l'exparella de Kiko Matamoros patia un accident en ple enregistrament del reality. En aquest avenç es pot veure Makoke en una de les proves amb el seu fill cridant: «Se m'ha trencat una dent!». De moment no sabem si en realitat se li ha trencat una peça dental o ha estat l'ensurt davant d'un cop.

A l'arribar a l'escenari del nou concurs, Makoke s'ha retrobat amb la seva exparella, Tony Spina, i amb la parella Marta Peñate. Tots dos es van veure sorpresos amb la seva presència i tots tres van viure un moment una mica incòmode. Veurem com es desenvolupa la col·laboradora en un programa en què, juntament amb els seus companys, haurà de superar infinitat de proves per mantenir-se com a concursant.

Makoke ja va participar en un altre reality

Makoke va arribar a Telecinco el 1992 amb el 'Telecupón' que presentava la recentment morta Carmen Sevilla. Des d'aquell moment va començar a col·laborar amb altres programes. També va treballar al programa de TVE'Música sí' i va substituir anys més tard al que després es convertiria en el seu marit a 'Sálvame'.

Després del casament amb Kiko Matamoros es va retirar de televisió i va dur a terme altres projectes. La de 'Vaya Vacaciones' no és la seva primera participació en un reality. El 2018 va formar part del grup de famosos de la sisena edició de 'Gran Hermano VIP' on va coincidir amb Tony Spina, Omar Montes, Mónica Hoyos o Asraf Beno, entre d'altres.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Aquest mateix any també va començar com a col·laboradora al programa 'Viva la vida' que després es convertiria en 'Fiesta'. D'aquesta manera, Makoke, que té experiència a la petita pantalla, aquesta vegada s'atreveix a concursar de la mà del seu fill Javier Tudela com a parella.

Makoke i Javier Tudela
Makoke participa amb el seu fill Javier Tudela a '¡Vaya vacaciones!' | Mediaset

El nom de Makoke sempre ha estat a prop de la polèmica, normalment, relacionada amb el seu exmarit Kiko Matamoros. Primer, quan van mostrar les seves diferències en l'última etapa del seu matrimoni, i després de la seva separació quan tots dos han refet les seves vides. L'última han estat els comentaris de la malaguenya amb motiu del recent casament del seu exmarit amb la model Marta López Álamo.