Primer pla de Makoke.

Makoke, preocupada per la seva filla en saber que la malaltia és incurable i dolorosa

Makoke no sap com ajudar la seva filla

Makoke està molt preocupada per la seva filla Anita Matamoros. I això és perquè acaba de sortir a la llum la malaltia que la 'influencer' porta patint durant uns quants anys.

Des que va complir la seva majoria d'edat, la filla petita de Kiko Matamoros va decidir allunyar-se completament del món que envolta els seus dos pares. Al contrari que Diego i Laura, la jove mai ha accedit a col·laborar en cap programa o revista el cor.

Foto de Makoke amb ulleres de sol.
Makoke s'assabenta de tots els detalls de la malaltia d'Ana | EP

I, encara que és cert que portem un temps sense saber res dels dos germans grans d'Anita, la veritat és que hi va haver un moment en què es van convertir en dos dels rostres més importants dins de Mediaset España.

Tant és així que tots dos van participar en diversos 'realities' de Telecinco, però la seva trajectòria televisiva no acaba aquí. En diverses ocasions, aquests dos joves s'han assegut al plató del Deluxe per parlar, entre altres coses, de la relació del seu pare amb Makoke.

Ara, la col·laboradora de Telecinco s'ha mostrat molt preocupada en sortir a la llum el problema de salut que pateix la seva filla. I és que, segons hem pogut saber, es tracta d'una patologia incurable i molt dolorosa.

Makoke no sap què fer

Makoke no ha pogut evitar preocupar-se per la seva filla després de conèixer-se la malaltia amb què fa anys que lluita. Aquest dijous 28 de juliol, i coincidint amb el 22è aniversari d'Anita, s'han sabut tots els detalls sobre l'estat de salut de la 'influencer'.

«Tinc una hèrnia a les cervicals», ha assegurat la 'instagramer', després d'una de les visites al traumatòleg. Després de portar un temps amb forts dolors a la zona de l'esquena, la noia finalment ha rebut un diagnòstic.

Per això, i segons ha explicat la filla de Makoke, s'ha hagut de sotmetre a una ressonància i una radiografia. I, encara que per ara no necessita entrar al quiròfan per posar fi a la seva malaltia, sí que li han recomanat seguir un tractament específic.

Imatge d'Anita Matamoros posant a un photocall
La filla de Makoke fa un temps que té dolors a l'esquena | Europa Press

«M'han dit que no m'operi, que segueixi cuidant-me, anant al físio i que m'eviti el que sé que em fa mal al coll», ha explicat Anita a través de les seves xarxes socials.

Tot i que aquest no ha estat l'únic problema amb què la filla de Makoke ha hagut de bregar els últims anys. A finals del 2021, va revelar que estava acudint a professionals per tractar els seus problemes de salut mental.

«Tinc una estabilitat emocional d'excel·lent. Vaig a teràpia, que em va de meravella i no penso deixar-ho mai. I bé, així anem», va assegurar en el seu moment.

«No sé on és el detonant, però sí que vaig començar a debilitar-me i a ser més vulnerable, però bé dins del que és possible, estic molt bé i ho porto molt bé també. No tinc tants 'haters' com altres persones poden tenir», confessava.

Makoke li envia un emotiu missatge pel seu aniversari

Makoke no ha volgut deixar passar l'ocasió per felicitar la seva filla públicament. I és que, malgrat els forts dolors que sent, la 'influencer' ha decidit celebrar el seu aniversari amb magnificència.

Primer pla d'Anita Matamoros.
Anita celebra el seu aniversari amb magnificència | EUROPA PRESS

I és clar, com es podia esperar, una de les primeres persones a felicitar Anita ha estat la seva mare. A través de les xarxes socials, la col·laboradora de Telecinco ha compartit un emotiu missatge dedicat a l'amor de la seva vida.

«Per una abraçada eterna, com que eterna és el nostre amor, avui et felicito i agraeixo que em facis la persona més feliç del món, des del dia que vas arribar», ha escrit la televisiva. «La teva existència és la meva felicitat, t'estimo amb bogeria, la meva nena», finalitzava.