Gloria Camila

Gloria Camila deixa el seu germà sense herència per a venjar-se d'Ana María Aldón

El pare de Gloria Camila fa tot el que ella li diu

Gloria Camila és, sens dubte, la persona en qui més confia el seu pare. Des que va morir Rocío Jurado, la jove s'ha convertit en la principal assessora d'Ortega Cano. Entre ells sempre hi ha hagut una gran relació, com s'acaba de comprovar amb la darrera decisió presa per ell.

El vidu de 'la más grande' hauria posat a nom de la seva filla la casa familiar. Es tracta d'Una decisió que va no es van prendre gens bé a l'entorn d'Ana María Aldón, ja que ho han interpretat com un gest de menyspreu.

Durant els darrers anys, Gloria Camila ha comprovat com el destre s'entregava totalment a ella i al seu germà. Tot i que va contreure matrimoni amb la dissenyadora ja fa uns quants anys, la seva filla sempre ha ocupat un lloc preferent a la seva vida. Això no ha passat desapercebut per a la de Sanlúcar de Barrameda, que ha acabat esclatant.

▶️ Un ex de Gloria Camila destapa lo que todos temían sobre Ana María Aldón

La seva preocupació més gran és que en algun moment, el fill que tenen en comú no pugui gaudir dels mateixos avantatges que els altres dos. Després del darrer moviment protagonitzat pel torero, considera que la seva intenció és apartar-los de la seva vida. A més, els rumors sobre una possible separació es repeteixen de manera constant.

Se sospita que el mestre va decidir canviar la titularitat de l'habitatge perquè Ana María no es pogués beneficiar dels seus béns. També hi ha fonts que asseguren que el motiu principal són els deutes que ha contret el torero. En tot cas, és un gest una mica controvertit que ha distanciat encara més la parella.

Gloria Camila vestida de rosa
Gloria Camila ha posat a nom seu la casa familiar | Instagram

Fa unes hores es coneixia que Gloria Camila i el seu pare havien mantingut una discussió amb la dissenyadora. Va passar diumenge passat quan va tornar de Viva la vida. Després de la disputa, el destre acabaria marxant de la casa familiar, refugiant-se a l'habitatge de la seva filla.

La situació ha arribat a un punt de màxima tensió. La confrontació és contínua i no dubten a llançar-se retrets als platós. Tothom estarà molt pendent de la intervenció aquest divendres al Deluxe de Gema, la filla d'Ana María.

«Estic cansada que la gent parli per mi, soc aquí perquè se sàpiga la veritat i per fer callar moltes boques», va deixar anar la noia. Ha assenyalat que «la meva mare sap que jo, quan faig el pas de parlar amb algú, és que els límits s'han sobrepassat».

Considera que la situació és molt greu i que han de prendre cartes en l'assumpte. «Són deu anys de mentides, tinc una salut mental millor que la de la meva mare ara mateix. Estic cansada», assenyalava.

Promet desvelar molts detalls desconeguts de la relació i del que passa en aquesta casa. No pensa ometre res.

Gloria Camila no té tracte amb Gema

Gloria Camila mai no va veure amb bons ulls el matrimoni del seu pare amb Ana María. Així ho ha anat demostrant amb el pas del temps, fent declaracions contra ella en diferents programes. Tot això, mentre el pare guardava silenci.

Però tampoc no es pot dir que el seu tracte amb Gema sigui el més adequat. Fa uns dies es coneixia que la noia havia decidit bloquejar al telèfon la filla d'Ana María. En alguna ocasió li va demanar explicacions pel comportament que tenia amb la seva mare, però mai no rebia resposta.

Ana María Aldón, Ortega Cano, Gloria Camila i José María Ortega Aldón entrant en un restaurant
Ana María Aldón, amb el seu fill i amb Gloria Camila | Europa Press

La família d'Ortega Cano tampoc no entén el suport que li ha donat la gaditana i la seva filla a Rocío Carrasco. «Jo sempre li he fet costat i em fa molta pena el que ha pogut passar. M'he sentit molt identificada», va apuntar.

Sens dubte, això va ser per a Gloria Camila un cop dur. Comprovava com a casa seva defensaven l'enemic, cosa que no sembla disposada a tolerar.