Imatge de Makoke a un plató de televisió

Makoke parla per primer cop de la relació amb el seu nou xicot

La col·laboradora de 'Viva la vida' està vivint una segona joventut

Makoke s'ha deixat endur i ha decidit confessar públicament en el programa 'Viva la vida', on col·labora puntualment, que es troba molt feliç en una nova relació i ha demostrat que està vivint una segona joventut.

Enrere ha quedat el seu matrimoni amb Kiko Matamoros i també la seva famosa i criticada relació amb Tony Spina. L'exmodel aposta per la seva nova parella i, tot i la diferència d'edat, vol seguir sumant moments amb ell, deixant el seu passat lluny i sense mirar enrere.

I és que Makoke es nega a acomiadar el millor estiu de la seva vida. Ha gaudit al màxim de Javier, el seu actual xicot, un patró de vaixell pamplonès instal·lat a Eivissa. La parella ha passat uns dies a Tarifa vivint una veritable història d'amor.

Javier, patró de vaixell, el nou motiu de felicitat per Makoke

Per descomptat, Makoke ha volgut escollir el seu programa per explicar aquesta nova experiència, i no ha pogut dissimular la seva felicitat i ha deixat més que clar als seus companys i als teleespectadors que Javier és el principal motiu.

Javier té cinc anys menys que ella i, pel que ha explicat la model, el jove és molt gelós de la seva intimitat, motiu pel qual Makoke ha intentat mantenir la relació en secret durant molts mesos. Després del seu últim viatge a Tarifa, i que els hagin enxampat amb les mans a la massa, ha tret a la llum el motiu del seu benestar: Javier.

Makoke ha assegurat a 'Viva la vida' que es troba en un moment molt dolç i que està molt il·lusionada, i que, malgrat que ha rebut ofertes per parlar del seu noi, pensa seguir mantenint al seu xicot el més allunyat possible del món mediàtic. «Jo volia estar sola però m'he enganxat», ha reconegut amb un gran somriure a la cara.

Així mateix, les xarxes socials s'han fet ressò de la seva alegria i han reaccionat de la millor manera, on els seus seguidors aproven aquesta relació, ja que veuen a la col·laboradora veritablement radiant i amb un aspecte molt millorat.