Belén Esteban al plató de 'Sálvame'

El detall que ha fet saltar totes les alarmes sobre Belén Esteban en un vídeo casolà

La col·laboradora de Telecinco ha compartit unes tendres imatges amb el seu marit

Belén Esteban és un dels personatges que més contingut ha donat a Telecinco. La de Paracuellos és tota una icona per a la cadena que dirigeix Paolo Vasile. Després d'haver passat anys molt dolents a causa de les seves addiccions, la col·laboradora de 'Sálvame' es troba en el millor moment de la seva vida al costat del seu marit Miguel Marcos.

La mà dreta de Jorge Javier Vázquez des de 2009 està passant per una etapa personal excel·lent. Al llarg de la seva vida Belén Esteban no ha tingut molta sort en l'amor, però no obstant això sembla que ara la relació que té amb Miguel està més que consolidada.

La col·laboradora de 'Sálvame' no sol parlar molt de la seva vida privada. A aquest cal sumar-li que Miguel és un autèntic desconegut per a tots, ja que mai s'ha exposat en el mitjà on la seva dona treballa. El poc que se sap de Miguel Marcos és que és conductor d'ambulàncies i autèntic aficionat del Reial Madrid, a diferència de Belén Esteban que és fidel seguidora de l'Atlètic de Madrid.

Aquesta tendència està canviant, i és que la de Paracuellos no deixa de mostrar al seu marit en les xarxes, alguna cosa que no ocorria abans. Primer va sorprendre fent diversos 'Tik Toks' amb ell, i ara això s'ha convertit en rutina.

Belén Esteban preocupa els seus seguidors

La nova xarxa social ha eclipsat a la col·laboradora, que al seu torn també comparteix balls al costat del seu marit en Instagram. Belén Esteban acaba de publicar en les seves xarxes un nou vídeo en el qual es demostra que està molt enamorada del seu marit. La realitat és que acaba de deixar als seus seguidors molt impactats, no per això, sinó pel físic que llueix.

La col·laboradora de Mediaset ha deixat preocupats als seus seguidors per l'estrany pegat que té al seu braç que bé pot ser pels seus problemes amb la diabetis. També han mostrat una certa preocupació pel seu aspecte, ja que la presentadora ha perdut la gran forma física que tenia abans de l'estiu. Ella mateixa ha reconegut que ha agafat uns quilos, però que aquest hivern vol fer molt d'esport no sols per a estar en forma, sinó per a tenir millor salut.
 

El ball de l'amor


Que millor motiu per a celebrar l'amor que pujant un ball al costat de la seva parella. La col·laboradora estrella de 'Sálvame' ha publicat un vídeo molt romàntic i divertit al costat de Miguel Marcos. La realitat és que la parella de la col·laboradora no balla massa bé, encara que si s'ha de jutjar pel seu somriure segur que li ho estava passant genial. Aquesta vegada Belén Esteban ha triat les seves històries d'Instagram per a mostrar la seva felicitat. Aquí mateix es podrà veure aquest ball tan especial.