Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Anita Matamoros somriu a càmera en un acte de El Corte Inglés

Anita Matamoros 'passa' del seu pare i revela què passarà en el futur

La jove ha assegurat que aquest any cursarà l'últim curs de la seva carrera
Anita Matamoros somriu a càmera en un acte de El Corte Inglés
Anita Matamoros assegura que estudiarà la seva carrera en modalitat 'online' | GTRES

Anita Matamoros està llaurant-se un futur en què sembla que el seu pare no està present. La filla de Kiko Matamoros continua sense dirigir-li la paraula, però té clar que vol continuar amb els seus estudis de 'Fashion Business, Communication & New Media' per llaurar-se un futur allunyada del món de la televisió.

La filla de Kiko Matamoros no ha pogut continuar els seus estudis a Milà

La 'influencer' estava cursant la carrera a Milà, però el Coronavirus ha fet que la jove acabés instal·lada a Madrid per continuar amb les seves classes en modalitat 'online'. Després d'un viatge carregat de polèmiques amb la nòvia de Kiko Matamoros, Anita ha aclarit els dubtes dels seus seguidors sobre els seus plans acadèmics. Segons ha explicat la jove, començarà aquest mes el darrer curs que li queda de la carrera i ho farà, en principi, de forma online.

«Acabaré la carrera, aquest és el meu últim any. A la universitat ens han donat l'opció de seguir en línia i quan puguem reincorporar-nos tornaré a Milà», ha explicat la filla de Makoke, que en principi no tornarà a Itàlia fins al pròxim mes de gener, sempre que les circumstàncies ho permetin.

Sense dubte, es tracta d'un fet que Anita Matamoros gestionarà millor amb el suport del seu nòvio, de la seva mare i del seu germà, que sempre s'han mostrat molt contents quan la jove venia a Espanya a visitar-los. Actualment, Anita Matamoros compagina els seus estudis amb el seu treball d''influencer' a Instagram, xarxa social en la qual compta amb 573.000 seguidors i fins i tot té un canal de Youtube amb 118.000 subscriptors.

Anita Matamoros, al marge de la polèmica familiar

Sense dubte, la filla de Makoke ha preferit seguir endavant amb els seus estudis i no formar part de l'espectacle televisiu malgrat les contínues informacions i polèmiques en què s'ha vist embolicada. Mentre el seu pare i la parella d'aquest, Marta López Álamo, protagonitzen diverses exclusives, aquesta ha preferit optar pel silenci i continua fent vida allunyada de qualsevol mena de polèmica i centrada en el seu treball com 'influencer'.