Adara Molinero al plató de Supervivientes

El detall d'Adara amb Rodri que revela la primera foto de parella

La guanyadora de 'GH VIP' ha publicat a les seves xarxes socials una bonica fotografia al costat de Rodri

Porten junts des que va finalitzar 'Supervivientes', però, al contrari del que ha passat amb les seves anteriors relacions, Adara ha preferit mantenir el seu amor per Rodri Fuertes en privat i sense exposar-ho públicament. Fa un parell de setmanes, el que va ser parella de Bea Retamal ('GH'), decidia publicar una bonica fotografia al costat de la madrilenya, per desitjar-li una ràpida recuperació després d'entrar a quiròfan per operar-se els pits. Una intervenció que sembla haver-los unit encara més, o almenys això sembla en les seves xarxes socials.

Adara exposa públicament els seus sentiments cap a Rodri 

Adara Molinero, per primera vegada, ha pujat al seu 'feed' d'Instagram una bonica fotografia amb la seva parella. «La nostra primera foto junts, és la meva preferida. No podia parar de riure de la vergonya que tenia», comentava Adara en una fotografia on se la veia ajupida en els braços de Rodri i somrient com mai.

«T'estimo, amor meu. Sempre al meu costat, sempre al teu costat», sentenciava finalment Adara en la seva publicació. A les declaracions d'Adara, la seva parella, Rodri Fuertes, ha contestat: «EM MOROOOOOO!! Que vermells estàvem aquell dia. Sempre somrient que és el que et mereixes. I que jo ho vegi sempre. T'estimo molt». Rodri sempre havia preferit mantenir-se allunyat de la premsa, tot i les contínues propostes televisives que li oferien a Mediaset per confirmar la seva relació amb la guanyadora de 'GH VIP'.

Sense dubte, Adara Molinero sembla haver trobat l'estabilitat després de diversos mesos d'incertesa sentimental. Hugo Sierra, Gianmarco o Christian ('MYHYV'), han estat alguns dels homes que han passat per la seva vida en l'últim any, encara que sembla que finalment ha estat Rodri Fuertes, company de la seva edició a 'GH', qui ha aconseguit robar-li el cor.