Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
David Valldeperas, el director de 'Sálvame', en una foto del seu perfil d'Instagram

El secret del director de Sálvame: És independentista

El català és una de les peces claus del programa estrella de cor
David Valldeperas, el director de 'Sálvame', en una foto del seu perfil d'Instagram
David Valldeperas, el director de 'Sálvame', és independentista, segons ha revelat 'Okdiario' | Instagram

Són molts els substantius que defineixen la carrera professional de David Valldeperas, el director de 'Sálvame': Creativitat, rapidesa, control, rigor. El català, juntament amb Alberto Díaz, és l'encarregat de fer que la màquina del programa estrella de cor a Mediaset arranqui dia sí i dia també, omplint, així, cinc hores de programació per tal de satisfer el públic més exigent de la tarda. El paper del director de 'Sálvame', de fet, és imprescindible per tal d'assolit les xifres que des de l'inici han aconseguit i que, afortunadament per a l'equip, han augmentat.

Així, Valldeperas està adquirint cada vegada més protagonisme. Les seves primeres aparicions van tenir lloc a la televisió pública de Catalunya, TV3, on diversos escenaris van contemplar la seva carrera néixer i arribar fins on ha arribat ara. El director, a més, és molt discret. Fins fa res, poc se sabia de Valldeperas; avui, però, 'okdiario' ha revelat que el jove català és independentista. Malgrat que el seu cercle d'amistats són famosos i, per tant, tendeixen a ser actius a les xarxes socials i a vendre la seva imatge i vida personal, Valldeperas, en canvi, és tot el contrari i no sol parlar dels seus.

Una amistat amb un enemic

De fet, el director, que cada tarda treballa cara a cara amb Antonio David Flores, l'exmarit de Rocío Carrasco, és un dels grans confidents de la filla de Jurado: «La meva feblesa és, potser, Rocío Carrasco, perquè vaig treballar amb ella i després vam fer una forta amistat», va contestar el director en una entrevista al mitjà 'Vida Nueva'.

Després del seu pas per televisió, ha aconseguit mantenir molt bona relació amb les cares més conegudes de 'Sálvame', com ara Carlota Corredera o el mateix Raúl Prieto, qui, de fet, és el seu nèmesi competitiu a les tardes, ja que és el director de 'Viva la Vida'. Amb tot, són grans amics. Tanmateix, si hi ha algú que és important per a ell, és la seva mare, a qui diu tendrament 'la Mareta'. Amb ja 90 anys, és una mare exemplar i excèntrica. D'ella, per cert, va heretar el talent per a la televisió i d'això no hi ha dubte.