Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Aurah Ruiz en un plató de televisió

Aurah Ruiz esclata contra Lola Ortiz després de les crítiques a les xarxes

L'ex de Jesé Rodríguez ha aprofitat el seu canal de Mtmad per respondre a Lola Ortiz
Aurah Ruiz en un plató de televisió
Aurah Ruiz respon a les crítiques pel seu viatge a París | GTRES

Després de la seva suposada reconciliació amb el pare del seu fill, Jesé Rodríguez, Aurah Ruíz ha disparat dards enverinats contra Lola Ortiz. La que va ser tronista de 'Mujeres y Hombres y Viceversa', assegurava fa uns dies que la canària podria «haver-se quedat a París per sempre», en referència a les vacances d'Aurah a la capital francesa.

Unes paraules que, sense dubte, no han agradat gens a l'ex concursant de 'GH VIP', que no va dubtar en respondre. «Jo vaig néixer aquí, vaig créixer a Gran Canària, visc aquí de tota la vida. Vas haver de venir de Madrid i jo sé el motiu. Situa't tu, jo estic a la meva zona», sentenciava l'ex-concursant sense voler donar més detalls.

Aurah Ruiz deixa sol a casa al seu fill i és criticada

Malgrat haver-li respost, la veritat és que l'ex de Jesé Rodríguez sembla no voler donar-li ni un minut de protagonisme a la canària. És més, assegurava voler deixar tancada la polèmica per no haver de tornar a parlar-ne en els seus propers episodis al seu canal de 'Mtmad'. Durant el seu viatge, la jove no només ha hagut de fer front a les crítiques de Lola Ortiz, sinó també de milers d'usuaris que acusaven la canària d'haver deixat sol al seu fill per anar-se'n de vacances.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Paris, Je t'aime" #aurahruiz #undiamasundiamenos #besoschao #paris #arcodeltriunfo

Una publicació compartida de AURA RUIZ (@ aurah.ruiz) el

«Viatge de plaer negatiu, perquè el pare treballa allà i, per tant, estava treballant. I la segona cosa, no he anat de vacances en tot l'estiu, i gràcies a Déu tinc els millors pares del món que volen al meu fill com si fos seu», sentenciava Aurah Ruíz. Això sí, després d'aquest breu aclariment, la que va ser parella de Kiko Rivera, no ha dubtat en carregar contra tots els seus 'haters': «He de dir que el que digui la gent em 'sua' un peu, me la pela, m'és igual, no m'interessa, si m'interessés el que digués la gent no sortiria de casa».

I és que, malgrat ser durament criticada per fer aquest viatge, Aurah assegura que «em vaig sentir súper bé, vaig gaudir moltíssim, vaig veure coses que no havia vist i ara vinc amb molt bon gust de boca, vinc molt animada, molt feliç».