URGENT

👉 La Covid no frena i la pressió assistencial als hospitals catalans augmenta

Revelada la identitat del nou 'amic especial' de Makoke

L'ex de Kiko Matamoros ha publicat una imatge seva on confessa que «l'estima»

Makoke en una imatge d'arxiu
Revelada la identitat del nou 'amic especial' de Makoke | Europa Press

Kiko Matamoros i Makoke fa ja molt de temps que van divorciar-se. Ara ell és feliç al costat de Marta López Álamo, i sembla que ella, després d'un breu romanç amb Tony Spina, ha tornat a trobar l'amor. Des de fa dies s'especulava amb el fet que ella estigués sortint amb algú, i fins i tot va plantar el programa 'Viva la vida', on col·labora, perquè va sortir el tema i ella no en volia parlar. 

Ara, però, tot apunta al fet que Makoke ja no té por a parlar d'aquesta nova relació i fins i tot ha decidit parlar-ne obertament a través de les seves xarxes socials. Així, fins i tot Kiko Matamoros pot conèixer ja qui és la nova parella de Makoke.

L'exmodel ha decidit revelar la seva identitat de manera pública i ha optat per compartir una fotografia amb el seu noi en el seu compte d'Instagram. En la imatge, ella l'abraça per l'esquena mentre es donen un bany al mar. 

Emilio, el nou xicot de Makoke

Per acompanyar la instantània, en la qual tots dos apareixen molt somrients, Makoke ha escrit el següent missatge: «Quan els moments són tan únics i meravellosos, no trobar les paraules adequades és símptoma que ha estat molt, molt especial. I això és el que em passa a mi en aquests moments. El que sí que tinc clar és que tu has estat el gran culpable d'això. Gràcies per tant. T'estimo @emicasti».

Gràcies a aquesta foto hem pogut saber que el seu noi, de mitjana edat i amb pèl canós, així com amb barba, es diu Emilio Castillejos. L'home, segons exposa en el seu compte d'Instagram, és empresari i, pel que sembla, té la seva vida i els seus negocis entre Madrid, Sevilla i Lisboa. Així mateix, per les imatges que comparteix en aquest perfil, Emilio no és aliè al món de la televisió i dels famosos, ja que és amic de personatges com Elena Tablada o Raquel Perera.

Emilio és un apassionat del mar, i és que li agrada molt fer esport i cuidar-se. Això sense passar per alt que fa temps que té relació amb Makoke i amb els seus fills. Així, per exemple, ell apareix ja amb ells en fotografies del mes de març. De moment, aquesta és la informació que es té del nou amic especial de la malaguenya. Caldrà esperar per a conèixer més dades sobre l'home que li ha robat el cor.


Comentaris

envia el comentari