Sofía Suescun podria haver estat infidel a Kiko amb un futbolista de Primera Divisió

La notícia ha agafat per sorpresa a Kiko Jiménez

La coneguda Sofía Suescun al plató de 'Sálvame Deluxe' mirant a la dreta
Un testimoni ha acusat Sofía Suescun d'haver estat infidel a Kiko | Telecinco

Un dels col·laboradors de 'Sálvame', que recentment s'ha incorporat al programa, s'ha vist implicat en l'última 'bomba' informativa. L'afectat ha estat Kiko Jiménez i és que, segons un testimoni a qui ha donat veu el programa conduït per Carlota Corredera, la seva xicota, Sofía Suescun podria haver-li estat infidel ni més ni menys que amb un futbolista de primera divisió.

El testimoni dels fets, a qui el programa ha distorsionat la veu per tal d'ocultar la seva identitat, ha explicat que la filla de Maite Galdeano fa més de tres anys que manté el contacte amb aquest jugador de futbol «a través de les xarxes socials i per WhatsApp».

De fet el testimoni, amic del futbolista de qui es desconeix la identitat, assegura que «ell i Sofía s'haurien vist i que encara avui continuen en contacte». Una notícia que no ha sentat molt bé a Kiko Jiménez, ja que s'ha fet pública mentre aquest estava al plató del programa.

No obstant això, Kiko hauria confirmat part de la versió tot explicant que sí que havia arribat a sospitar d'un futbolista amb qui Sofía havia tingut contacte en el passat però que, segons ella mateixa li havia dit, «van sopar junts i no van arribar a res més».

Nova polèmica amb Sofía Suescun implicada

En el programa d'aquesta tarda de 'Sálvame', la possible infidelitat ha estat un dels temes que s'han tractat. Rafa Mora però ha assenyalat que «és la primera vegada que veig a Sofía Suescun tan enamorada i m'estranyaria molt que ara estigués posant les banyes a Kiko Jiménez».

Kiko ha volgut donar un vot de confiança a la seva parella i ha comprovat en rigorós directe que el futbolista, amb qui ella va tenir relació en un passat, i Sofía no se segueixen a Instagram. Un fet que sens dubte ha alleugerat la pressió que sent Jiménez en aquests moments. 

La demostració de confiança no ha acabat allí i és que Kiko ha declarat que confia «plenament» en la seva xicota i ha explicat que ella té oberta la sessió del seu compte de Twitter en el seu mòbil, és a dir, que si ell volgués podria llegir els suposats missatges privats que ella envia. No obstant això, la incògnita es manté en l'aire així com el nom del futbolista.


Comentaris

envia el comentari