La reina Sofia en un acte institucional

Mala elecció de 'look' de la reina emèrita Sofia per reaparèixer en públic

La mare de Felip VI ha lluït un complement de gairebé 1.000 euros que li ha donat un toc diferent al conjunt

Va estar diverses setmanes fora del focus públic, però sembla que la reina Sofia ja no està disposada a mantenir-se amagada malgrat totes les polèmiques que segueix protagonitzant Joan Carles I. Després d'haver assistit als bancs d'aliments d'Albacete i Toledo, ara la mare de Felip VI ha acudit al de Ciudad Real, on ha conegut les instal·lacions i el funcionament d'aquesta seu, que compta amb quinze anys d'experiència.

Ha arribat acompanyada de diferents representants del món institucional i polític, entre els quals es troben Emiliano García-Page, el president de la Comunitat Autònoma Castella-la Manxa, Pilar Zamora, la subdelegada de Govern en aquesta comunitat o Mª Ángeles Herreros, responsable del Banc d'Aliments de la ciutat.

El complement estrella de la reina Sofia

Però el que més ha cridat l'atenció d'aquesta visita ha estat el 'look' que ha triat la reina Sofia. Ha lluït una americana bàsica de color blau cel gairebé grisós, combinada amb una camisa acolorida amb un alegre estampat de flors, uns pantalons sastre color negre i unes sabates còmodes del mateix color.

Encara que, sens dubte, el que més ha destacat de tot el conjunt ha estat la bossa d'estrena que ha triat. Es tracta d'una bossa bandolera de pell de vedell de color negre. És el model Rockstud del dissenyador italià Valentino Garavani i té la marca gravada, amb tons daurats, en un dels frontals de la bossa. 

La reina Sofia visitant el banc d'Aliments de Ciutat Real
'Look' de la reina Sofia en la seva visita al banc d'Aliments de Ciudad Real. | GTRES

Un complement que li ha donat a la reina Sofia un toc roquer gràcies a les tatxes i les ferramentes amb acabat metàl·lic que adornen la peça. La bossa forma part de la nova col·lecció del dissenyador italià i ha aconseguit que la mare de Felip VI trenqui amb els exemplars clàssics i bàsics als quals ens tenia acostumats fins ara. Es pot trobar a la botiga en línia de la marca per un preu de 990 euros.

Bossa de la signatura Valentino Garavani
La bossa que va lluir la reina Sofia. | Valentino Garavani