La malaltia d'Asraf pot deixar-lo sense el moment més màgic de la seva vida

El promès d'Isa Pantoja ha assegurat a Jorge Javier Vázquez que està enfonsat

Imatge d'Isa Pantoja i Asraf a 'La Casa Fuerte'
Araf Beno va parlar de la seva malaltia al debat de 'La Casa Fuerte' | Telecinco

Asraf Beno no està passant pel seu millor moment. I és que després del seu turbulent pas per 'La Casa Fuerte', Asraf ha parlat en una entrevista amb Jorge Javier de la seva malaltia, un greu problema en els pulmons que li van diagnosticar en un reconeixement mèdic per entrar a 'Supervivientes', 'reality' al qual finalment no va poder concursar a causa precisament d'aquest greu problema, pel que van arribar fins i tot a témer per la seva vida.

 

El promès d'Isa va confessar aquest problema de salut seriós en el programa presentat per Carlos Sobera 'Volverte a ver', en el qual va admetre que els seus familiars se n'estaven assabentant en aquell precís moment, ja que els hi havia amagat als seus éssers estimats per evitar que patissin.

 

Asraf se sent criticat

Aquest programa es va emetre durant la seva estada al 'reality', de manera que ara, en el debat final de 'La Casa Fuerte', el presentador Jorge Javier Vázquez va tornar a preguntar sobre aquest tema a Asraf, ja que per ara segueixen realitzant-li proves per veure de què es tracta la malaltia: «No vull fer un drama, que després em critiquen», ha respost Asraf a la defensiva, després de ser preguntat per aquest tema.

 

«Tinc por, clar que sí, encara que no és res com càncer o tuberculosi. Ho estan estudiant, però alguna cosa serà... S'ha arribat fins a dubtar de si estic malalt de veritat, de si he anat explicant un conte. Aquestes coses em fan mal perquè vaig a un programa a explicar això i em diuen que soc un fals i que com puc jugar amb aquests temes. Com pots jugar amb aquestes coses? Tant de bo estigui de puta mare», ha dit, saltant les llàgrimes en aquest precís instant.

 

A més, la parella d'Isa es troba totalment enfonsat a causa de les contínues crítiques que ha rebut en xarxes socials per divulgar la seva malaltia, sentint-se jutjat i assenyalat. «No m'agrada que em tractin de pobret, però aquest últim any ho he passat molt malament»,ha dit plorant. Isa Pantoja corroborava aquesta versió afegint que encara li queden diverses proves per fer-se per anar descartant malalties i veure com evoluciona.

 

Una anomalia en els pulmons que va confessar a 'Volverte a ver'

El programa en què Asraf donava a conèixer el seu problema va ser, com hem dit, a 'Volverte a ver', on allà va admetre haver ocultat aquest problema a Isa Pantoja fins que no va saber que es tractava d'una cosa menys greu. El diagnòstic en aquell moment va ser una anomalia en els pulmons que podia arribar a ser molt greu, de manera que el concursant assegura que ho va passar molt malament.

 

A això es va afegir la pandèmia, de manera que les diferents proves que li van fer per descartar una malaltia greu com el càncer, es van retardar molt i va estar massa temps sense saber el que li passava realment, motiu pel qual va decidir no explicar-li res a Isa. «Ara m'han dit que estic bé, que no és tan dolent com pensaven».El model, molt emocionat, se sincerava així amb la seva parella demanant-li perdó«per aquestes mentides. Ho vaig fer per tu perquè no et sentissis malament i no et fes pena».

 

La filla d'Isabel Pantoja va reaccionar mostrant-li tot el seu suport i dient-li l'important que és en la seva vida. Encara que han estat a la vora de trencar en diverses ocasions durant la seva estada al 'reality', ara com ara la parella segueix molt unida i sembla que el casament segueix endavant. A vegades les desgràcies uneixen, i entre ells sembla que els problemes que està patint Isa, per part del seu conflicte familiar entre la seva mare iKiko Rivera, i Asraf per aquesta malaltia que li estan estudiant, els estan fent més forts com a parella.

 

Comentaris

envia el comentari