El logo de Telecinco als estudis de la cadena

Telecinco pren una nova i dràstica decisió amb el català Jordi González

Fa mig any que el presentador no apareix en cap programa de la cadena per la qual treballa

Des de l'any 1997, Jordi González es vincula a Telecinco, presentant tota mena de programes passant per debats, 'late-nights' i els debats de tota mena de 'realities', un registre que ha anat gastant al llarg dels últims anys i que va fer que acabés abandonant els debats de l'última edició de 'Supervivientes', obligant la cadena a encarregar la presentació dels debats finals a Sonsoles Ónega.

D'aquesta manera, Jordi González avançava les seves vacances i la cadena tenia l'oportunitat de testar a Ónega en un altre registre, ja que pocs dies després començaria a presentar els debats de 'La Casa Fuerte'. En el seu comiat, Jordi González va oferir un discurs d'agraïment a tots els seus caps, fins i tot els menys famosos i que ocupen un despatx a la planta noble de 'Mediaset'.

Aquest parlament es va entendre com un comiat del presentador, però aquest es va afanyar a negar-ho, afirmant que tornaria més aviat que tard i amb nous projectes que li arribarien per part de la cadena. Si bé és cert que Jordi González compta amb un contracte de cadena, fa més de sis mesos que no apareix en cap espai de la productora de Telecinco i, a més, la seva presència en xarxes socials és totalment inexistent.

Recordem que, coincidint amb el final d'etapa en els debats de 'Supervivientes', va anunciar que abandonava Instagram i que es dedicaria a altres menesters. Ahir a la nit vam tornar a saber sobre el català. Aquest apareixia en un extens vídeo promocional de 'Mediaset' en què s'anuncien els grans formats del grup audiovisual per al nou any que estem a punt de començar.

En aquest es podien veure anunciats formats habituals com 'Sálvame', 'Socialité', 'Sábado deluxe' o 'El programa de Ana Rosa', però també es donava cabuda a altres programes que no s'estan emetent en l'actualitat i que s'integraran al llarg de l'any. Entre aquests destaquen la nova edició de 'La isla de las tentaciones' i la tornada de 'Supervivientes' i 'La Casa Fuerte'.

El més curiós és que Jordi González no apareix en l'apartat de 'realities', ni tampoc en el de programes informatius i de debat, en què acostuma a aparèixer.

Jordi González podria convertir-se en la veu en off de 'Viajeros Cuatro'

El català apareix en l'apartat dels programes que acostumen a emetre's a Cuatro, el segon canal de 'Mediaset' i en el qual no s'acostuma a veure al conegut presentador. Aquest té una curta intervenció en què apareix, presumiblement, a casa i interpretant una escassa frase.

«Viatgem junts a paradisos inoblidables», seguidament apareix un cartell on es pot llegir 'Viajeros Cuatro' i unes imatges del programa en què es pot veure al cantant Agoney participant en una de les entregues. Alguns mitjans com 'La Vanguardia' apunten que el presentador potser podria exercir com a veu en off del programa de viatges,'Viajeros Cuatro', un paper secundari i que res té a veure amb les funcions habituals i que acostuma a desenvolupar el periodista a la petita pantalla.

No obstant això, la seva pàgina de 'Wikipedia' recull en la trajectòria professional de González que es farà càrrec dels debats 'Supervivientes' i també de la tercera edició de 'La Casa Fuerte'. De moment, ni el presentador ni tampoc el grup audiovisual han sortit al pas per aclarir els projectes del conductor. Només el temps té la resposta sobre el futur professional de Jordi González.

En aquest vídeo també hi ha grans absències com Toñi Moreno, que no té cap mena de presència i que fa creure que no tindrà programa a curt termini, encara que ella va assenyalar que es trobava treballant amb la cadena per estrenar un nou espai. El mateix passa amb Christian Gálvez i que de moment no té projecte fix.