Col·laboradors de 'Sálvame' al plató del programa durant un directe

'Sálvame' fa l'anunci més esperat: la notícia que acaben de «confirmar»

La cantant ha de tornar per completar al cent per cent el contracte que la vincula a 'Mediaset'

Ahir, 'Sálvame' va tenir accés a una informació exclusiva i amb la qual no comptaven a l'inici de la tarda. El programa va començar parlant del retrobament entre Isa Pantoja i la seva mare en Cantora, una trobada forçada per part de la filla i que, segons expliquen alguns col·laboradors, va arribar als voltants, saltant els murs de l'immoble i exigint reunir-se amb la seva progenitora.

Aquesta trobada va tenir lloc i, després d'uns minuts, la cantant va sortir de la casa per parlar amb la seva filla, amb la qual no hauria volgut parlar abans, donant-li llargues cada vegada que intentava contactar amb ella. Tant és així, que fins i tot la mateixa Isa ha arribat a demanar en un plató si algú sap com contactar amb la 'tonadillera', ja que a ella li ha estat impossible cada vegada que ha intentat parlar amb la seva mare a través dels números de telèfon recurrents que té la cantant.

El programa va voler anar més enllà i saber com havia arribat aquest presumpte assalt de Cantora als mitjans de comunicació. Unint fils, es va posar sobre la taula que potser qui podria estar darrere seria el representant d'Ana María Aldón i que, alhora, és també el d'Isabel Pantoja. Un enllaç que podria tenir tot el sentit del món, si recordem que Ana María va ser la que va parlar per primera vegada d'aquest assalt d'Isa Pantoja als voltants de Cantora.

Després d'això, el programa va voler que aquesta informació reposés i durant la pausa, es va posar en contacte amb el programa algú clau per aclarir tot això i que a més, venia amb una informació sota el braç. David Valldeperas va rebre un seguit de missatges per part del representant d'Isabel Pantoja.

Aquest es desvinculava completament d'aquestes informacions, al·legant que fa deu dies que no té comunicació amb la seva representada. No obstant això, aquesta trucada va tenir molta més importància quan aquest va revelar una informació inèdita i que s'ha convertit en una gran bomba.

Isabel Pantoja està ultimant els detalls de la seva tornada a la televisió

El representant, del qual no s'ha dit el nom, va afirmar que Isabel Pantoja es troba tancant la seva tornada als platós de Telecinco. Una tornada que seria de pas obligat, si tenim en compte la informació que va traslladar Belén Esteban i que apuntava al fet que faltaria una última aparició de la cantant a 'Mediaset' per satisfer el contracte milionari que va signar amb la productora.

Recordem que aquest mateix contracte contemplava la participació d'Isabel Pantoja a 'Supervivientes' i la seva presència a 'Idol kids' com a reclam principal del jurat. Ara, haurà d'afrontar una tornada puntual que es veurà embolicada amb la guerra familiar que hi ha entre la 'tonadillera' i els seus dos fills, els mateixos que segons hauria afirmat, ja no compten amb el suport i l'afecte de la seva mare.

Veurem com es duu a terme el retorn d'Isabel Pantoja als platós de Telecinco. Aquesta reaparició podria materialitzar-se com una entrevista extensa amb la 'tonadillera' en plató o també podria ser que es dugués a terme com un 'docu-reality' de diversos lliuraments i on es veuria com és la vida de la cantant, guardant molta similitud amb el que van protagonitzar les Campos.

Encara que segurament es pugui pensar que potser la Pantoja opta per la primera opció, pot ser que també estigui valorant la segona part, ja que és un moment immillorable per poder netejar la seva imatge pública i mostrar-se de nou propera i molt lluny d'aquesta personalitat grisa i fosca que s'ha anat dibuixant en els últims mesos a través dels platós de televisió. De moment, no s'ha revelat la data de tornada de la cantant, però tot indica que podria ser durant els primers mesos de l'any nou.