Fotomuntatge de Cayetano Rivera i Lucía Rivera

L'altra malaltia que toca de ple a la filla de Cayetano Rivera i que ell desconeixia

Cayetano Rivera ha conegut que la seva filla, Lucía Rivera, ha patit per algú molt proper

Cayetano Rivera, que ha patit un revés econòmic inesperat, coneixia fa uns dies el testimoni punyent de la seva filla, Lucía Rivera. Sembla que la jove model va utilitzar el mitjà en què escriu per sortir en defensa de la protecció de la salut mental, i reconeixent que fa anys que pateix ansietat.

Però, sobre això, avui el torero ha sabut una mica més. En concret, ha conegut que la seva filla té molt a prop algú que també ha revelat que no es troba força bé. Es tracta de la seva mare, Blanca Romero.

Cayetano Rivera descobreix la situació de la seva ex

Cayetano i la que fos la seva exdona estan molt orgullosos de Lucía, i així ho han demostrat moltes vegades. Tot i que ara se senten igual després d'haver vist que la jove se sincerava públicament sobre el seu problema de salut.

Tal va ser la sinceritat que va demostrar que fins i tot va afirmar: «En viure amb ansietat us diria que vaig arribar a acceptar-la de tal manera que es va fer la meva companya, ni tan sols la reconeixia».

«I vaig seguir amb la meva vida sense fer-li cas, entre viatges, 'shootings', càsting, Instagram, festes, amors, desamors. Un dia em vaig despertar i em trobava apàtica, l'endemà tenia pors que no reconeixia i em costava molt socialitzar. El meu cervell m'estava dient: 'Prou, dona'm un respir!'».

Davant d'aquest gest de la jove model, Blanca Romero, ha deixat de manifest a l'estrena del documental d'Ona Carbonell, 'Empezar de nuevo', com de feliç se sent. Exactament sobre la defensa de la seva filla de la salut mental explicava: «Sí, és molt important. Més encara en aquests moments on hi ha tants adolescents que tenen problemes».

Imatge de Blanca Romero i Lucía Rivera posant a un photocall
Blanca Romero s'ha mostrat molt orgullosa de la seva filla, Lucía Rivera | Europa Press

De la mateixa manera, afegia «Jo crec que patim ansietat tots. D'una manera o altra, al final, patim ansietat. És natural que estiguem tristos, tampoc hem de combatre això o veure'l com una cosa negativa perquè forma part de les nostres emocions i també són sanes».

Fins i tot va anar un pas més enllà, ja que la cantant i actriu ha reconegut que comparteix amb la seva filla aquesta malaltia. Les seves paraules exactes, com recull 'Diez Minutos', han estat aquestes: «És clar que jo també l'he patida i sent mare soltera et vols morir set vegades al dia quan són petits».

Precisament sobre ser mare soltera ha afegit: «És molt més difícil, he arribat a sentir-me com una esportista d'elit. Al confinament no hi ha hagut avis i en el meu cas que no hi ha pare...».

Imatge de Blanca Romero posant a l'estrena del documental d'Ona Carbonell
Blanca Romero, l'ex de Cayetano Rivera, ha reconegut que pateix ansietat | Europa Press

L'ex de Cayetano Rivera presumeix de la seva filla, Lucía Rivera

Davant la premsa, Blanca no ha dubtat a exalçar l'article de Lucía i ha deixat de manifest la passió que sent des de petita per l'escriptura. Així, va afirmar: «La té des de molt petiteta, en arribar a estar fins a onze col·legis, per viatjar tant, s'avorria perquè no agafava el fil. Aleshores, es dedicava a escriure, ja redactava molt bé».

Per a l'ex de Cayetano la seva primogènita i el seu altre fill, Martín, són el seu pilar fonamental a la vida. De fet, així ho ha deixat de manifest recentment a les xarxes socials, ja que, aprofitant el dia de Sant Valentí, va compartir a Instagram diverses imatges i amb ells.

Aquestes instantànies les va acompanyar del text següent: «Feliç dia de l'amor a tots i, en especial, a Martín i a Lucía, us estimo amb tot el meu cor. No em puc sentir més orgullosa de ser la vostra mare, ni sentir-me més estimada. Amor del bo».