La malaltia de Mario Vaquerizo, per a tota la vida

Alaska ha explicat en una entrevista com es troba el seu marit

Alaska ha concedit una entrevista per a la revista 'Lecturas', on ha explicat com es troba Mario Vaquerizo de la seva malaltia.

La malaltia de Mario Vaquerizo

La vida del cantant va canviar completament fa tres anys, el 2018, quan els doctors li van diagnosticar artrosi crònica. Per aquell temps tenia poc més de 40 anys i ha hagut d'aprendre a conviure amb aquesta afecció.

Una malaltia que li provoca grans dolors, tal com ell mateix ha explicat en diverses ocasions als mitjans. I és que l'artrosi que pateix l'ha obligat a prendre's la vida amb més calma. Així, hi ha temporades en què ni tan sols es pot moure del llit.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Alaska explica com es troba el seu marit

Mario Vaquerizo ha compartit durant aquests anys l'estat de la seva afecció, però ara ha sigut Alaska qui ha donat els detalls. Així, ha explicat en quin punt es troba la patologia del seu marit en la seva última entrevista amb la revista 'Lecturas'.

La presentadora ha parlat amb aquest mitjà per promocionar el nou àlbum del seu grup, però, a més, s'ha pronunciat sobre el seu espòs. I és que ha assegurat que Mario «té molt controlada l'artrosi» gràcies a la rehabilitació, la gimnàstica i les cures que porta a terme.

Ara la seva dona ha confirmat que «va molt bé», encara que no sempre ha sigut tan fàcil per al col·laborador fer front a la seva patologia. I és que per a ell va ser un cop molt dur descobrir que patia artrosi crònica. «Es va enfonsar i ho entenc», ha confessat la presentadora.

«Una persona jove, que mai ha tingut cap xacra i, de sobte, es veu impossibilitat. Ho va passar malament», ha confessat la presentadora. «Però la vida és això i ha sabut controlar-ho molt bé», ha seguit.

D'aquesta manera, deixa clar que malgrat el mal tràngol, Mario ha sabut enfrontar-se a la seva malaltia. També ha destacat, en aquest sentit, que tant ella com el seu marit intenten cuidar-se al màxim possible.

«Ens cuidem perquè tot vagi bé», ha destacat la presentadora de 'Cine de barrio' a la mateixa entrevista. Un fet que ja va confirmar fa uns mesos l'integrant de les 'Nancys Rubias' quan va explicar com estava avançant la seva artrosi. «He de seguir cuidant-me i fent exercicis d'espatlla perquè tinc una part agafada. Alguns dies tinc uns pinçaments horrorosos», va assenyalar Mario.

En aquell moment també va explicar que anava acceptant a poc a poc la situació que li estava tocant viure malgrat la seva joventut. I així, sembla que ho ha aconseguit.

Encara que sap que la seva malaltia és per a tota la vida, l'integrant de les 'Nancys Rubias' ha après a conviure-hi. Així, ha deixat enrere tot el negatiu que comporta la seva afecció i ha decidit afrontar-la amb positivisme.

La cantant se sincera: «He tingut por»

Durant els últims mesos Alaska no només ha hagut de fer front a la malaltia del seu marit, sinó també s'ha preocupat per la seva mare. La cantant ha relatat els moments de por als quals s'ha enfrontat durant la pandèmia.

América Jova, la mare de la presentadora, acaba de fer 92 anys i, per tant, pertany al grup de màxim risc. Una cosa que ha portat a Alaska a estar sumida en un temor constant per tot allò que li pogués succeir a la seva progenitora.

«He tingut por per la meva mare», ha subratllat l'empresària durant la seva entrevista amb la revista 'Lecturas' sobre la pandèmia. A més, ha revelat que si en algun moment heretés una fortuna, la seva intenció seria seguir treballant perquè li agrada la seva feina i és feliç fent-ho.


Comentaris

envia el comentari