Primer pla de Nacho Palau passejant pel carrer

Tot el que se sap de la greu malaltia que pateix Nacho Palau

Nacho Palau acaba de confessar el que li passa i ha provocat una enorme commoció

Nacho Palau tenia preocupats els seus familiars, amics i seguidors des de feia dies. I és que ha hagut de ser ingressat i ser sotmès a diferents proves, per la qual cosa es creia que era una al·lèrgia el que el tenia totalment inflat. Tot i això, els resultats dels últims exàmens han vingut a determinar que pateix un càncer de pulmó.

Per evitar tota mena d'especulacions i rumors, l'escultor ha volgut comunicar públicament la notícia. Ho ha fet a través de les xarxes socials.

Nacho Palau confessa que té un càncer

Nacho Palau s'ha passat a l'hospital la major part del temps des que va tornar de Supervivientes. Problemes estomacals i la inflor de la cara el van portar a no poder acudir al debat final del reality i, fins i tot, a ser ingressat. El seu estat tenia preocupats els que més l'estimen, tot i que tot semblava indicar que es devia a una al·lèrgia.

Però, ara, ha estat ell mateix qui ha volgut aclarir què li passa. Per això, ha fet una publicació a Instagram realment impactant i inesperada. Ha comunicat la seva situació mitjançant una carta que comença així: «Hola a tots, estimats».

«Ja puc confirmar, després de moltes proves mèdiques, que estic passant un càncer pulmonar. Fins ara, no tenia nom ni tractament, el qual començaré immediatament».

Tot i el dur revés que ha rebut, ha volgut posar de manifest que, dins del que és possible, és positiu. Ha escrit: «Sento haver estat desconnectat darrerament, però avui dia em sento optimista, amb ganes de viure i superar aquesta malaltia».

Imatge de Nacho Palau somrient i transportant materials pel seu taller
Nacho Palau explica que li han detectat un càncer de pulmó | Europa Press

«No sé com agrair tantes mostres d'afecte que he rebut aquests últims mesos de tantíssima gent. Us asseguro que sereu part fonamental en la meva recuperació».

Per acabar la missiva, ha volgut donar un consell als seus seguidors. Els ha dit: «gaudiu dia a dia dels éssers estimats, de tot allò bonic que us ofereix la vida, de riure, compartir, d'una abraçada, un somriure. I recordeu sempre que les coses més simples són les que ens fan més feliços».

Nacho Palau rep l'afecte de multitud de persones

Nacho Palau va arribar a Espanya content, renovat i amb ganes d'afrontar nous projectes i etapes a la seva vida. Encara més, fins i tot amb la il·lusió d'estar al costat dels seus fills per poder començar el curs escolar.

Ara, aquests plans els haurà d'afrontar d'una altra manera, ja que s'ha de centrar completament en el tractament contra el càncer. Tractament en què tindrà el suport dels seus fills, de la seva mare i, també, de la seva parella, que no se n'ha separat en tot aquest temps.

A més, comptarà amb l'afecte de moltes persones que, només conèixer la seva malaltia, han volgut donar-li ànim i suport. Aquest ha estat el cas, per exemple, d'alguns companys del reality. Per exemple, Alejandro Nieto li ha escrit: «Et dono tota la meva força i per a tot allò que necessitis aquí em tens».

Nacho Palau a 'Supervivientes'
Nacho Palau té el suport dels seus estimats i seguidors de Supervivientes | Mediaset

Tania Medina, per part seva, li ha dit: «Tu pots amb això. Positivitat».

De la mateixa manera, nombrosos seguidors han volgut estar al seu costat en aquest moment dur. Ho han fet deixant-li missatges com aquests: «Et desitjo molta força i espero que tot vagi bé» i «Estem amb tu, a totes».

En aquesta mateixa línia ens trobem: «Ets una persona forta i capaç de tot. Tiraràs endavant, molts ànims i molta força. T'estimem i t'enviem moltes energies positives».