Primer pla de Belén Esteban plorant

El malson de Belén Esteban amb les drogues reapareix: Traïció inesperada

Belén Esteban ha descobert que una amiga s'ha burlat d'ella per les addiccions que va tenir en el passat

Belén Esteban va ser coronada princesa del poble durant la primera dècada dels 2000 perquè va demostrar que era una autèntica mare coratge. Té una trajectòria mediàtica plena d'ombres, ja que ha confiat en les persones equivocades i ha tingut molts problemes. No obstant això, el públic sempre li ha fet costat i li ha donat suport quan més ho necessitava.

La col·laboradora de Telecinco ha reconegut que fa anys va ser addicta a les drogues, però actualment això és cosa del passat i forma part del record. La qüestió és que hi ha molta gent que no deixa de recordar que Belén va tenir un comportament inadequat durant massa temps. Les xarxes socials han filtrat un comentari bastant ofensiu que va fer una amiga d'Esteban el 2015.

Primer pla de perfil de Belén Esteban enfadada
Belén Esteban s'ha vist envoltada per una polèmica bastant seriosa | Mediaset

Belén ha descobert que la periodista Laura Fa li va dedicar unes paraules ofensives, i aquest atreviment podria portar conseqüències. Una usuària de Twitter ha recuperat un missatge que la catalana suposadament va escriure quan l'ex de Jesulín concursava a 'Gran Hermano VIP'. Hem de deixar clar que hi ha la possibilitat que el comentari de Laura estigui trucat, però el tema no s'acaba aquí.

Belén ha superat les addiccions i s'ha convertit en un exemple per a molta gent, però no vol parlar del tema més del compte. La presumpta publicació de Laura Fa no ha fet més que revifar una polèmica que no fa cap bé a ningú. La princesa del poble vol deixar estar l'assumpte, perquè ha fet molt de mal a la gent que estima.

Foto antiga de Belén Esteban
Belén Esteban fa anys, quan era addicta a les drogues | Cedia

 

Belén Esteban, humiliada: «Farlopa fins a quedar-se sense nas»

Belén, com la resta d'usuaris de Twitter, s'ha quedat atònita quan ha vist l'últim escàndol que ha protagonitzat. És injust que els seus enemics l'ataquin fent referència a un tema tan seriós que, per sort, va superar fa molts anys. És possible que hagin suplantat la identitat de Laura Fa, que és amiga seva, per a fer mal.

Esteban mai s'ha avergonyit de les addiccions que va patir. De fet, el seu testimoni ha servit d'exemple per a molts toxicòmans. Pocs creuen que la Laura fes broma amb un assumpte tan delicat, tot i que no s'ha demostrat que no ha estat ella. L'ombra del dubte continua present, i el públic, mentrestant, ha aprofitat per a fer sang.

«A la Belén li sembla malament que l'Olvido entri a 'Gran Hermano' sent mare, però no li semblava malament fotre's farlopa fins a quedar-se sense nas». Aquestes són les paraules exactes que Laura Fa presumptament va escriure al seu compte de Twitter. Gran part del públic les ha donat per bones, i molta gent considera que la periodista ha traït la seva compi de 'Sálvame'.

Laura Fa en un photocall
Laura Fa, un dels perfils més polèmics de 'Sálvame' | GTRES

El públic s'acarnissa amb Belén Esteban

Belén Esteban és una dona compromesa que té un temperament que no deixa ningú indiferent i que li ha generat molts problemes. Fa unes setmanes, va plantar cara a Paz Padilla per un tema relacionat amb les vacunes contra el coronavirus. Els espectadors de 'Sálvame', el programa on va passar tot, van desautoritzar Belén de manera immediata.

La princesa del poble ha canviat d'actitud respecte a fa uns anys. Ja no s'altera amb tanta facilitat i intenta dialogar amb l'adversari. Però el públic no ha comprat aquesta nova versió, i sempre que hi ha l'ocasió, treuen els fantasmes del passat de la tertuliana. Un usuari de Twitter pensa que «s'ha convertit en un monstre», i el pitjor és que aquest comentari ha estat secundat.

Laura Fa haurà de donar explicacions i aclarir si realment va parlar de Belén Esteban de manera tan ofensiva el 2015. És amiga de la polemista, i no li interessa tenir conflictes amb ella, ja que sap que té un caràcter que pot ser devastador.