Malú

Malú, a un pas de firmar un contracte que li canviarà la vida

La cantant torna amb nous projectes després del naixement de la petita Lucía

Malú torna a la feina. Així ho ha comunicat el periodista Rocco Steinhäuser a RAC 1. La cantant ha fitxat per Antena 3, on tornaria com a 'coach' de 'La Voz', un lloc que ja va ocupar durant diverses temporades a Telecinco.

Cal recordar que la sortida de Malú del concurs de talent musical va ser molt sonada, ja que la cantant no va abandonar l'espai per voluntat pròpia, sinó per una decisió de la directiva de la cadena.

Segons sembla, la neboda de Paco de Lucía va rebutjar participar en el concurs musical 'Idol Kids' com a jurat i la seva negativa va provocar el cessament  de l'artista de la cadena de Paolo Vasile. Amb tot, hi ha veus que apuntaven a un possible abandonament per suposades desavinences amb el seu company, David Bisbal.

A partir d'aquest moment, la nòvia d'Albert Rivera va deixar d'aparèixer pels platós de Mediaset  per promocionar el seu últim disc 'Oxígeno', que la cantant va publicar el 2018.

De confirmar-se el retorn de Malú al concurs d'Atresmedia, l'artista tornaria per la porta grossa a la petita pantalla. A dia d'avui, la productora de 'La Voz' no hauria pres la decisió d'en quin dels tres formats col·locaria la madrilenya, encara que, segons informa el periodista alemany en la seva emissora catalana, les converses estan molt avançades.

Allunyada del focus mediàtic

Després del naixement de la seva filla Lucía, Malú i Albert Rivera amb prou feines s'han deixat veure. La cantant tan sols va aparèixer quan abandonava l'hospital amb la seva petita en braços, acompanyada per la seva parella, l'exlíder de Ciutadans.

No obstant això, dissabte passat la neboda del difunt cantautor Paco de Lucía va publicar una foto a Instagram on desitjava un bon cap de setmana als seus seguidors, en un primer pas tornar a connectar amb el món. «Feliç dissabte a la meva gent! Espero que passeu un gran cap de setmana», escrivia.

Sembla que l'artista està disposada a trepitjar l'accelerador per recuperar el temps. Malú està preparant, a més, un nou  treball musical que la portaria de nou a recórrer la geografia espanyola en una gira. Tot apunta que la madrilenya està desitjant tornar a ser la Malú  que era.