YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Rocío Carrasco i el seu fill David: «No sap res de com és la seva mare»

El germà petit de Rocío Flors enyora una figura materna

Imatge de David Flores durant un homenatge a Rocío Jurado
David Flores és una de les persones que encara no ha parlat | Catalunya Diari

El gran concurs de Rocío Flores a 'Supervivientes' l'ha posicionat com un personatge mediàtic i l'ha fet ser notícia en molts aspectes, sobretot quan es parla de la seva família. 

Malgrat ser filla deRocío Carrasco i Antonio David Flores, la jove ha demostrat per ella mateixa del que és capaç, ara bé, de qui no se'n sap gaire cosa és del seu germà petit, David. La presència d'Antonio David Flores a 'Gran Hermano VIP' i la presència de la seva filla al 'reality' de supervivència ha anat desgranant alguns detalls de l'enfrontament amb Rocío Carrasco.

En moltes ocasions, Rocío Flores ha dit que li agradaria començar de zero amb la seva mare i reprendre el contacte, però l'únic que troba des de l'altra banda és un silenci absolut. L'hereva universal de Rocío Jurado segueix estant callada sense dir absolutament res al respecte.

Molts no troben explicació a aquest conflicte que amb els anys sembla que es va fent més gran. Els col·laboradors de 'Sálvame' han debatut sobre el futur del petit de la família, David Flores. El germà de la concursant de 'Supervivientes' sempre s'ha mantingut discret.

David Flores no sap res de la seva mare

La gran majoria de tertulians del programa coincideixen que no entenen com Rocío Carrasco tampoc vol saber res del seu fill petit. «Amb Rocío Flores pot haver-hi una explicació que podria justificar el fet que no vulgui saber res d'ella, però, i David? Què li ha fet David? Perquè a més d'ella, té un altre fill que no ha fet absolutament res i que viu amb les mancances de l'amor d'una mare», van dir des del programa de tardes.

Fa uns mesos, el mitjà 'Vanitiatis' informava sobre uns informes judicials als quals va tenir accés. «Rocío Flores va colpejar la seva mare fins a tirar-la a terra, propinant-li diversos cops i puntades de peu» informava.

La presumpta realitat és que Rocío Flores  podria haver maltractat la seva mare quan David encara era un nen. De moment, el petit sembla que tampoc té relació amb la seva mare, «no sap res de la seva mare», han assegurat els companys de 'Sálvame'.

«No ho sé, és cosa d'ella», va respondre  Rocío Flores  a la revista 'Hola' quan se li va preguntar per què la seva mare prefereix seguir guardant silenci. Hi ha molts que creuen que Fidel Albiac, marit de Carrasco, pot estar darrere de tot això i sigui ell la persona responsable del distanciament entre la seva dona i els seus fills.


Comentaris

envia el comentari