Ana, l'estudiant de 21 i filla d'algú conegut, és la nova nòvia d'Enrique Ponce

És filla d'un prestigiós advocat d'Almeria

Enrique Ponce
La seva actual parella és filla d'un prestigiós advocat d'Almeria | GTRES

Després de l'exclusiva d'aquesta setmana de la periodista Beatriz Cortázar a 'esRadio' publicada a 'Chic', surten a la llum noves dades sobre la jove Ana Soria. L'andalusa li ha robat el cor al torero Enrique Ponce, que estava casat amb Paloma Cuevas des de fa molts anys, encara que la relació feia temps que estava molt afeblida.

La revista 'Semana' va donar a conèixer el possible motiu de separació del famós torero i la seva dona Paloma Cuevas després de més de dues dècades casats. La causa de la ruptura matrimonial van ser unes imatges que mai van arribar a publicar-se, d'Enrique Ponce amb una jove estudiant, admiradora del veterà torero.

El motiu de la ruptura matrimonial

Paloma Cuevas i Enrique Ponce
El motiu de la ruptura ha estat una jove estudiant de 21 anys | EFE

Avui ja sabem el nom de la jove: es tracta d'Ana Soria, tal com s'ha explicat al programa d''esRadio'. La noia és una estudiant de 21 anys i filla d'un prestigiós advocat d'Almeria, que a més va ser vista fa pocs dies passant la nit amb el torero a la urbanització d'Almeria de Marina de la Torre.

«És menor que Ponce. Seria una d'aquestes seguidores fidels? És el que es rumoreja. El que sí que hi ha és que se segueixen l'un a l'altre i hi ha hagut intercanvi de correus i de tuits», confessava la sotsdirectora de''Es la mañana de Federico', Isabel González. «Hi ha fins i tot qui suggereix que Ponce ja coneix els pares de la noia», confessava en antena.

A més, Federico Jiménez Losantos ha afirmat aquest matí que Ana és «una bellesa rossa, espectacular i immaculada», oferint alguns detalls de l'aspecte de la persona que hauria conquistat el cor d'Enrique Ponce.


Comentaris

envia el comentari