La persona vetada per Ana Obregón en el funeral d'Álex Lequio

La cerimònia va reunir familiars i amics en homenatge al jove

Imatge d'Ana Obregón després de sortir de casa amb el cotxe
La cerimònia va reunir familiars i amics en homenatge al jove | GTRES

Ana Obregón i Alessandro Lequio van donar l'últim adéu al seu fill, Àlex Lequio, en un funeral que va tenir lloc el passat dimarts 30 de juny. Amb aquesta cerimònia, els desolats pares pretenen posar punt final a un dels episodis més durs de la seva vida, amb la intenció de poder seguir endavant.

A la parròquia de la Mare de Déu de La Moraleja, a Alcobendas, es van donar cita els familiars i amics de l'actriu i el col·laborador, que van voler acompanyar-los en un tràngol tan dur. Per fi, Ana Obregón va poder dir adéu al seu fill de la manera que es mereixia.

La primera a fer acte de presència va ser Terelu Campos. Seguidament van començar a arribar la resta de persones amigues d'Ana Obregón, com Ramón García i la seva dona Patricia, Fiona Ferrer, Maria Zurita, Boris Izaguirre, Alejandra Rubio, Susana Uribarri, Pablo Casado o Luis Rollán.

Alessandro Lequio arribava minuts més tard amb aspecte seriós, acompanyat per la seva dona, María Palacios. Ana Obregón va ser l'última a arribar a la cerimònia que amb tant d'afecte havia preparat, junt amb les seves germanes i Carolina Monje, nòvia d'Álex Lequio, que va viatjar de Barcelona a Madrid per assistir el funeral de la seva parella.

Dues notòries absències al funeral

Antonia Dell'Atte
La italiana va ser una de les grans absències en la cerimònia | Catalunya Diari

El gran absent a la cerimònia va ser, sense cap mena de dubte, Clemente Lequio, qui es va sentir molt trist per no poder assistir-hi. El germà d'Álex Lequio va publicar una emotiva carta on lamentava profundament no haver estat present a la missa al costat de la família i li rendia el seu particular homenatge. i una altra de les cares que també va faltar a la cerimònia en honor a Álex va ser Antonia Dell'Atte.

La italiana i Ana Obregón havien segellat la pau després d'anys d'enfrontaments per la seva relació amb Alessandro Lequio, una pau que va arribar arran de les complicacions de salut del jove empresari, Álex Lequio. Però sembla que la relació entre les dues no travessa el seu millor moment. 'Diario Gol' es fa ressò precisament del rumor que corre per alguns mitjans de comunicació, assegurant que Antonia Dell'Atte va ser vetada al funeral d'Álex Lequio.


Comentaris

envia el comentari