Susanna Griso presentando su programa 'Espejo Público'

Espectacular onada d'acomiadaments a 'Espejo Público'

L'espai d'Antena 3 prescindeix dels seus col·laboradors estrella

'Espejo Público' no tornarà a ser el que era. Susanna Griso es queda sola, tant pel que fa a espectadors, com al plató d'Atresmedia.

El grup català Planeta ha revolucionat el seu magazín matinal acomiadant els tres col·laboradors estrella del programa: Nacho Abad, Alfonso Egea i Gonzalo Bans. A més, el magazine d'Antena 3 afronta canvis interns de cara a la temporada que ve.

Belén García deixarà de ser la directora d''Espejo Público' després de deu anys al capdavant d'aquest, cedint el seu lloc a la periodista Araceli Infant, que era l'encarregada dels especials informatius sobre el coronavirus que van acompanyar a l'emissió d''En primera línea'.

Per la seva banda, García seguirà lligada a Antena 3, com a part del comitè de direcció dels serveis informatius, que lidera  Santi González.

Més moviments a la cúpula

Aquests no han estat els únics moviments a la cúpula, ja que Jorge Gallardo, qui exercia de sotsdirector del programa, ha passat a ser director adjunt de l'espai de Susanna Griso en aquesta nova etapa, tot i que la notícia l'ha enxampat de vacances d'estiu.

Els canvis a 'Espejo Público' es produeixen amb Susanna Griso encara al capdavant del magazín. La periodista catalana marxarà de vacances el proper 13 de juliol, havent treballat durant dues setmanes al costat de la nova directora i amb les noves cares de l'espai de Atresmedia.

Un d'ells és Jota Abril, antic copresentador de 'La Mañana de La 1', que s'incorpora durant l'estiu a el programa, tot i que podria continuar després de l'època estival, ja que és un programa «molt viu», segons ha explicat la cadena.

Antena 3 ha decidit que el trio de presentadors d'Espejo Público'. Abad, Egea i Bans, passin a ser col·laboradors puntuals, encara que durant l'estiu no hi seran. «La notícia va ser una bomba a la redacció i Nacho Abad hauria declinat tornar al programa un cop finalitzi l'estiu», ha anunciat el mitjà a 'La Vanguardia'.

La periodista Cristina Fernández, col·laboradora de la secció de cor d''Espejo Público', salta dels matins d'Antena 3a les de Televisió Espanyola aquest estiu. La comunicadora s'acomiada del programa matinal d'Atresmedia després de diverses temporades com a rostre habitual.

Fernández coordinarà a partir de la setmana que ve la secció de crònica social de TVE, que s'emetrà en el tram final del magazín matinal. La periodista compta amb una àmplia trajectòria dins el món de la premsa del cor. La madrilenya ha format part d''A tu lado' i '¡Qué tiempo tan feliz!' a Telecinco.