Imagen de detalle de una parte de la portada de El País Semanal protagonizada por Fernando Simón

Fernando Simón fa una portada amb el seu posat més natural en plena 'nova normalitat'

El personatge de l'any a Espanya concedeix la seva entrevista més personal

Fernando Simón s'ha tornat en una de les  figures més emblemàtiques  que s'ha vist durant la pandèmia. Sempre l'hem vist darrere del faristol per donar-nos informació i actualitzacions sobre el coronavirus a Espanya, i per a molts ha estat responsable del desastre del país, encara que per altres hagi estat un gran heroi

Ara, Fernando Simón es mostra com mai abans en la seva entrevista més íntima a la revista 'El País Semanal', on posa en la foto de portada que ja està causant polèmica. Alguns li treuen el seu costat més simpàtic i natural, però altres veuen inadequat que el màxim responsable d'Alertes Sanitàries surti d'aquesta manera en plena alarma pels rebrots.

«No podia perdre la calma»

La portada porta per títol una cita de Simó: «No podia perdre la calma». Ho diu mentre porta una jaqueta de cuir i muntat en una moto, una actitud que molts veuen ara com una frivolitat quan encara no hem deixat enrere una de les pitjors crisis sanitàries a Espanya, per no dir al món. Les reaccions no s'han fet esperar, i han inundat Twitter de comentaris.

En el seu compte, la revista ofereix alguns avanços de l'entrevista que es podrà llegir íntegra aquest diumenge. Revela que han seguit els passos de doctor saragossà des que arriba cada matí amb moto  al ministeri de Sanitat, i es proposen desxifrar al personatge. Fernando Simón, de 57 anys, mostra en aquest posat el seu costat més canalla.

«Va entrar a les nostres cases a través de les pantalles per narrar els detalls de la pandèmia a Espanya, i s'ha convertit en gran protagonista  al capdavant de la gravíssima crisi». Així ho descriu la revista, que també assegura que «collita tants detractors com seguidors» i recorda que s'estampen samarretes amb el seu rostre i fins i tot és protagonista d'un tatuatge.

El mateix posat que Albert Rivera

És indubtable que Fernando Simón s'ha convertit en un dels homes de l'any, i el seu costat més natural sortirà a la llum en aquesta entrevista. Però el posat, encara que sorprenent, no és res de nou. De fet, segueix els passos d'Albert Rivera, que el 2016 va posar en xucla de cuir i muntat en una moto per a la revista Vanity Fair.

Semblant, encara que amb una temàtica diferent, va ser el posat de Pablo Iglesias també a Vanity Fair. En aquella ocasió, per celebrar el seu número cent, va fer un reportatge especial de polítics en què el líder d'Unides Podem apareixia vestit amb corbata de llacet i amb una ampolla de cervesa.