El motiu real de la presència de Pablo Casado al funeral d'Álex Lequio

El líder del PP va aparèixer a la cerimònia i es va mostrar molt emocionat

Pablo Casado acudint a l'funeral d'Álex Lequio
Pablo Casado va acudir a l'funeral d'Álex Lequio | Catalunya Diari

Després d'una llarga batalla contra el càncer, Álex Lequio va perdre la vida el passat 13 de maig amb només 27 anys. El jove va morir a Barcelona, a l'hospital on se sotmetia a un nou tractament contra la malaltia. La seva defunció va coincidir de ple amb la pandèmia del coronavirus, motiu pel qual en el seu moment la família no va poder acomiadar-lo com volia. 

A causa de les restriccions per l'estat l'alarma, només els pares, la núvia i dues de les seves tietes van poder assistir al primer funeral del jove. Un mes i mig després, Ana Obregón i Alessandro Lequio han pogut donar-li l'últim adéu al seu fill al costat de la resta de familiars, companys i amics del jove a la parròquia de Nuestra Señora de la Moraleja de Madrid

Al funeral hi van assistir nombroses cares conegudes com Terelu Campos, Laura Matamoros, Ramón García, Luis Rollán i la gran majoria de col·laboradors d' 'El programa de Ana Rosa'. Un dels últims a arribar va ser el líder del Partit Popular, Pablo Casado, que va sorprendre a molts per la seva presència. 

La presència de Pablo Casado al funeral

Són moltes les persones que s'han preguntat quina relació hi ha entre el líder del PP i la família d'Álex Lequio per acudir a la cerimònia en un dia tan assenyalat. Segons informa 'Vanitatis', el polític i Ana Obregón tenen una molt bona relació, i va ser la pròpia actriu qui es va posar en contacte amb Pablo Casado per informar-lo de tots els detalls del funeral. A més, Casado també ha coincidit alguna vegada amb Alessandro Lequio als platós de televisió

Segons publiquen al citat mitjà, el polític es va asseure en els últims bancs de l'Església i es va mantenir en tot moment en un discret segon pla. Durant tota la cerimònia se'l va poder veure molt emocionat. Pablo Casado ja havia enviat els seus condols en directe a la família durant una connexió amb 'El programa de Ana Rosa', però va voler estar al costat dels seus amics en un dia tan dur. 


Comentaris

envia el comentari